Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak wygląda ruski agent ? |
no to teraz karczma drży w posadach:d ciekawe komu oberwie się za taki stan rzeczy, jak zwykle pracownicom, a może czas na rachunek sumienia pracodawcy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak wygląda ruski agent ? |
toż oni za free tam żrą! swój swego nie pogryzie facmen
|
|
Serwis szyb samochodowych NordGlass to ogólnopolska sieć naprawy i wymiany szyb samochodowych, należą ca do Grupy NordGlass - jednego z europejskich liderów rynku wymiany i naprawy szyb samochodowych. Specjalizujemy się w naprawie szyb czołowych przy wykorzystaniu najnowocześniejszych technologii i unikalnych rozwią zań oraz w montażu szyb do samochodów osobowych, dostawczych ciężarowych, autobusów i pojazdów specjalnych. Z naszej sieci korzysta rocznie ponad 100 000 klientów, do których dyspozycji jesteśmy 6 dni w tygodniu i przez 312 dni w roku. Nasz profesjonalizm i doświadczenie doceniło większość firm ubezpieczeniowych w Polsce rekomendują c, na co dzień swoim klientom nasze usługi. Obsługujemy kompleksowo floty samochodowe i leasingowe. Jesteśmy członkiem elitarnego europejskiego zrzeszenia liderów rynku wymiany i naprawy szyb samochodowych w Europie - The Automotive Glass Professionals. Kim jesteśmy? Jesteśmy obecni na polskim rynku naprawy i wymiany szyb od ponad 20 lat. Przez ten czas zdobyliśmy w branży silną pozycję lidera, a zdobyte doświadczenia pozwalają nam na wyznaczanie standardów jakości i solidności. W celu zapewnienia najwyższego poziomu bezpieczeństwa i komfortu użytkownikom samochodów cią gle doskonalimy oraz wdrażamy nowe technologie naprawy, montażu i serwisu szyb. Pozdrawiam! http://www.nordglass.pl całodobowa infolinia 801-181-181 mario
|
|
Znalazłem dowód na ulicy w drodze do Wizny BL 3698x( x- po to aby nie pisać dokładnej rejestracji) samochodu Seat ibiza 1999r na Pana B.Adama. Zapraszam tylko i wyłącznie z dowodem osobistym do '3 wymiar' ul. małachowskiego 2/5a Łomża. Pozdrawiam
|
|
Wczoraj po południu uciekł piesek kundelek, mały, rudo- brązowy w okolicach ulic Nowogrodzkiej, Łąkowej, Nadnarwiańskiej.
|
|
myślę że właściciele wcześniej pójdą po rozum do głowy i przeproszą na tym forum innych pracowników jeśli mają odrobinę godności.
|
|
zapewniam cie ze nie maja...oni nawet wlasnej rodzinie nie przepuszczaja.. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
To będzie ich problem w dalszym ciągu, a ja mogę zapewnić że sprawa przybierze na sile niedługo, jeśli żadnej inicjatywy z ich strony nie będzie i myślę że znajomości im nie pomogą tak jak mówicie w sanepidzie czy gdzie tam je maja.
|
|
Cześć, szukam osoby która napisze mi wypracowanie. Możliwa dłuższa współpraca;)
|
|
maruda dzięki,że mnie nie Sprzedałeś Małemu.nie musi wiedzieć,że byłem tam z jego Mariolką.a ta reklamówka z "towarem"należała do mnie :-(((.leżysz mi 54gr.cwaniaczku :-))
|
|
Przyjmiemy Ciebie od ręki, ale dla pewności można zadzwonić na naszą całodobową infolinię: 801-181-181 Tutaj w tym linku lokalizator filii NordGlassu w całej Polsce: http://www.nordglass.pl/pl,szyby-samochodowe.html Pozdrawiam! http://www.nordglass.pl
|
|
a co mnie Kielce? rudy błazen z druhem
|
|
Jakieś namiary?
|
|
nie widziałem tylko Haskiego
|
|
Najlepiej obciąć brzegi do wymiaru :)
|
|
To jeszcze zależy jaką masz kartę, bo jeśli prepaid to w Łomży ci wcale nie wymienią!
|
|
co się tej śmiesznej solidarności nie podoba. Juz nam polskę urządzili po swojemu teraz czas na MPK.
|
|
Slyszalem ze kasuja tak jak za wymiane karty uszkodzonej mechanicznie czyli 25 zl Karte prepaid wytnij w jakims komisie, bo tak ja bedziesz musial zarejestrowac. Nie baw sie w wycinanie samemu.
|
|
za 5 zl umyje cale auto na myjni. ten koles jak czuje, ze moze zarobic wiecej, to probuje . ilu z Was kupilo cos taniej, a sprzedalo drozej? na podobnej zasadzie dziala ten koles. dobry bajer nie jest zly. poza tym nie wierze, ze koles caly czas tankuje, bo w koncu cos tez trzeba zjesc. a jedzenie trzeba dostac. cieszcie sie, ze nie wpadl na pomysl pilnowania auta, zeby nikt go nie uszkodzil.
|
|
Danuta Antoszewicz-Wojtaszek, tłumacz francuskiego i włoskiego, tel.: 862181484 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
maja mialo byc, a nie macie, sorry nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
z poprzednich postow wiem, ze na tym orum sa pracodawcy. moze ktos mialby odwage go zatrudnic? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ten chłopak codziennie do mnie przychodzil i mył szyby. Raz mu nie dałam pieniędzy, bo akurat nie miałam (kartą nie zaplacę). Tak mi dał do wiwatu, że nie wiedzialam co powiedzieć. Z obawy zablokowalam drzwi i szybko odjechałam. Tak go bronicie? Któregoś dnia nie daj mu pieniędzy to zobaczysz co usłyszysz. Poza tym- on nie myje, przejedzie raz po szybie, pomaże, a Ty potem sam stój i sobie myj.
|
|
lewusie !!!! a potem trafia człowiek na takiego "specjalistę" i się ręce załamują.... jak Ci się pisać wypracowań nie chce, to łap za łopatę.
|
|
Niewiem co sie dzieje ale drogowcy zamkneli ulice na Zawadzkiej,jak ja mam dojechac na ul Mazowiecka?dlaczego w tym miescie jest taka ciemnota i nikt nie upomni sie o swoje prawa.Czy to jest mozliwe ze zamkna ulice i odetna wcale ul Mazowiecka?kto zaplaci za straty poniesione przez drogowcow?Wszystkie sklepy na ul Mazowieckiej maja straty przez budowe tej drogi,kto poniesie koszty?
|
|
strajkują bo chcą dyrektora z tego co można wywnioskować z artykułu
|
|
Chyba stary Dyrektor nie chce odejść i nowego nie chce dopuścić do stołka .
|
|
Dlaczego będę musiał rejestrować jak samemu wytnę ? a jakie są koszta wycięcia po serwisach? i gdzie
|
|
Temu burakowi nawet zeta nie dam... Widziałem osobiście jak rzucił butelką o maskę jednemu panu, bo stanowczo zabronił mycia szyby w jego aucie... Normalny gość?? Słyszałem jeszcze o paru innych sytuacjach, ale nie widziałem osobiście więc plotek siał nie będę...
|
|
Nie zazdroszczę takim ludziom którym być moze nie było dane : mieć normalnej rodziny, mądrych rodziców którzy gnaliby do nauki i skończyłby dobrą szkołe, zdobycia zawodu i znalezienia normalnej pracy...w tym poje*anym kraju..kazdy mądry jak teraz se przyszedł z roboty, zjadł obiadek z 2 dań, zasiadł przed kompem i stuka w klawisze wylewając swoją : mądrość " tu na forum.... Mi takich ludzi ( którzy w sumie wszędize mają pod górkę ) zawsze będzie żal i nigdy siać dla nich pogardy... Spróbujcie tak jak on chociaż tydzień,dwa...
|
|
mojej żonie prowadziła ciąże i urodziła bez problemu i podczas ciąży nie było żadnych kłopotów
|
|
ktoś studiuje prace socjalną na UWM? albo na PWSiP ? Jak tam jest? jaki jest próg punktowy ? Zbędne komentarze zostawcie dla siebie
|
|
Jak wypijesz pare bro to stracisz nieśmiałoś joke Weź ze sobą jakąś śmielszą koleżanke w miasto to ci troche pomoże będziesz czuła się pewniej pokaaże co i jak wystarczy się uśmiechnąć i już jest jakieś zainteresowanie z dugiej strony . Może ta nieśmiałość wynika z tego że masz jakieś kompleksy ? Może tu tkwi problem nie czujesz się atrakcyjna
|
|
tereska25 w wypowiedzi jednego z pracowników chodziło o to iż kiedy jeden z pracowników karczmy robiąc sałatki bądź coś innego palił przy tym papierosy nie zwarzając na to czy popiół sypie się do środka czy nie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |