Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chiny – nowy wzór dla Zachodu? |
Czyli jednak byłeś tam,ale żeby dziewczynie zwinąć prawie całą reklamówkę amelinium,wiedząc na co zbiera to szok!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chiny – nowy wzór dla Zachodu? |
Nikt bez powodu nie idzie i nie narzuca się ludziom;/kupując piwo,czy papierosy może właśnie w taki sposób odreagowuje swój niedostatek,stres.Każdy z Nas to inny charakter,jedni się załamują,lądują w szpitalach,inni popadają w alkoholizm,a jeszcze inni popełniają przestępstwa. ON PO PROSTU PRÓBUJE ŻYĆ :(:(
|
|
poker face: dokładnie masz racje, na podróż też się pojedzie a na swoim ślubie i weselu trzeba ładnie wyglądać!
|
|
Witam, Może ktoś wie gdzie mogę w Łomży kupić taki model zegarka?? ZEGAREK CASIO BEM-111D Uploaded with ImageShack.us
|
|
No Jeams muszę powiedzieć, że to jeden z mądrzejszych tematów jakie czytałem na tym forum, i przyznać, że po zapoznaniu się z treścią zrobiło mi się trochę wstyd, bo nachalność tego gościa mnie drażniła. W zupełności masz rację, a ludzie w tym kraju piją nie dlatego, że mają za dobrze- wręcz przeciwnie. Praca od rana do wieczora, ciągle ten sam schemat jakby człowiek był zaprogramowaną maszyną. Pensja to marne grosze, wydaje się więcej niż zarabia, taka szara Polska rzeczywistość. Naprawdę sporo się trzeba nakombinować żeby godnie żyć. Teraz trochę inaczej spojrzałem na tego chłopaka i "pracę" jaką wykonuje.
|
|
No ale temat też niepoprawny. Albo "śmielszym" albo "bardziej śmiałym"
|
|
Słyszałem o takiej metodzie. Mówił o tym Adam Bytof, możesz poszukać. Należy spojrzeć na ludzi dookoła i pomyśleć sobie że oni też mają problemy, mają mnóstwo problemów i zmartwień, są tacy jak ty. I należy im przebaczyć. wszystkim bez wyjątku. To otwiera. To tak w skrócie, ale polecam webinary Adama Bytofa i jego artykuły.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |