Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ekologista Bill Gates a pandemia. Fakty i teorie spiskowe |
Niektórzy jeżdżą aby pozwiedzać i powylegiwać się nad którymś z ciepłych morz. Poza tym lepsza praca we Włoszech niż nigdzie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ekologista Bill Gates a pandemia. Fakty i teorie spiskowe |
Znalazł się humanista. Pewnie tobie się nigdy nie zdarza popełniać błędów ortograficznych.
|
|
hmm.. dr Szarmach w Białymstoku . 85 652 71 24 zadzwon i się zapytaj :)
|
|
ja ostatnio znalazłem tani płyn w sklepie internetowy, nazwa sklepu to eurojapancars.pl może tam znajdziesz to czego szukasz.
|
|
Masakra ...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam. W dniu 11.10.2012 jadę do Łodzi i tego samego dnia wracam.Mam 4 wolne miejsca.Osoby zainteresowane proszę o kontakt:504013555
|
|
w sądzie pracy wygrywało się dawniej nie teraz,obecnie prawo i sądy są po stronie tych co mają kasę niedawna sprawa o której słyszałem kobiety z browaru walczyły o odszkodowanie(w wysokości jałmużny bo niżej byłoby poniżej godności) za niewolniczą pracę,a sąd nie powołał nawet podanych świadków którzy mogliby potwierdzić jak naprawdę wyglądała ich praca i jak były traktowane co w pewnym stopniu zmusiło je do zawarcia ugody na warunkach browaru bo nie stać je na dalsze ciąganie się po sądach i gdzie jest prawo po czyjej stronie odpowiedz nasuwa się sama!!!!!!! tak że Ja jak Ja sąd nie zawsze jest za pracownikiem a adwokat faktycznie niewiele pomoże sąd decyduje,a na czyją korzyść podałem przykład
|
|
Ja pracowałem lajtowo było alkohol i żarcie all inclusive (na koszt prywaciarza) eh :-) to były czasy (tzn oficjalnie tylko żarcie :-))
|
|
tylko nie piceluk a wogole w lomży sa adwokaci czy biznesmeni bo się pogubiłem
|
|
z białegostoku tylko bo w łomży jaka kasa taka twoja racja odradzam łomżę pl
|
|
To twoja Mariolka w nim buszowała:) Kiedy zapytałem co tu robi ? Odpowiedziała że zbiera na błyszczyk do ust bo _mały_ jej skąpi grosiwa:)
|
|
Rynek wód butelkowanych w Łomży to przykład głupoty społeczeństwa. Kiedyś koledze (który się ze mnie śmiał, że kranówę piję) postawiłem dwie szklanki - z Krynką i z kranówką. Oczywiście nie poznał, która jest z kranu, ale dalej się ze mnie śmieje, że kranówę piję.
|
|
to niemozliwe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |