Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy przeniesienie wojsk z Niemiec? USA wstrzymuje decyzje Donalda Trumpa |
a mozna wiedziec po co?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy przeniesienie wojsk z Niemiec? USA wstrzymuje decyzje Donalda Trumpa |
Masakra ...
|
|
Re: Kiedy przeniesienie wojsk z Niemiec? USA wstrzymuje decyzje Donalda Trumpa |
|
nie mozesz sam sie bronic? bo jezeli masz taka mozliwosc to nie bierz zadnego adwokata, sad [racy zawsze jest za pracownikiem! jezeli nie przylapali Cie na kradziezy czy pijanstwie, to sprawe wygrasz, szukaj swiadkow, nie koniecznie z pracy!
|
|
Ja jak Ja a jak by nawet złapał to jak to udowodni? No chyba że i monitoring ma w kibelku:))))
|
|
ja nagrywam normalnie w nero 10
|
|
Żeby tylko woda. Niemal wszystko w tej chwili jest naładowane jakąś syfną chemią moim zdaniem.
|
|
Nie propaguję szarej strefy. Propaguję to, żeby polikwidować podatki na zasiłki, na "bezpłatnę" szpitale i szkoły itp. Z podatków powinno się utrzymywać - mimimum urzzędników - policję, wojsko - podstawowe szkoły - jakąś tam opiekę socjalną dla inwalidów Wszystko inne powinno być prywatne. Wtedy to byłaby bardzo jasna strefa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |