Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aj waj aj waj tak nie można pan... |
bylem w kilku miejscach, zostawilem CV i nic. odpowiadam na ogloszenia o prace, co jakis czas pytaw w PUPb i nic. chyba cos ze mna jest nie tak. po co sa te ogloszenia, jak i tak nikt sie nie odzywa? jestem za slaby, nie nadaje sie do normalnej pracy? ilu jest takich pracownikow, ktorzy cos robia, a zupelnie sie nie nadaja do danej pracy? chore to jest. wkurzony juz jestem i sorry za skladnie niepoprawna. pisze to co mysle. poza tym jezeli chodzi o doswiadczenie zawodowe. jak mam je kuzwa zdobyc, jak nigdzie nie moge sie zatrudnic i9 go zdobyc. na staz sie nie kwalifikuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aj waj aj waj tak nie można pan... |
Masakra
|
|
Witam. Ja tez chetnie pojezdze z wami jednak wylacznie po asfalcie/ sciezce. Marek
|
|
Re: Aj waj aj waj tak nie można pgtowan... |
naprawde nie chce byc zlosliwa -------------ale jeszcze troche to w Lomzy bedziemy mieli tylko szmatexy.Ja tez lubie tam zachodzic a podam przyklad na Gwozdzieju ,ktory mial duzy sklep obok bylej "mazowieckiej" bylo co kupic z czego wybrac w tej chwili jakies resztki zwozi porwane ,zniszczone , male-jednym slowem dziadostwo!!!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Herbatka z pigwą - świetna sprawa, bardzo zdrowa szczególnie przydatna w jesiennym okresie :)
|
|
a u was wszystkich każą robić po 6-8 zębów ? Ja zawsze thx za taką usługę, robię tylko te, które bolą lub wyłazi spora próchnica. Jedynkę już 3 lata temu kazali mi robić, a do tej pory bialutka i nie boli. Gdzie oni widzą w niej próchnicę xd. Ładna bajera
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |