Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Srebrny kartofel przegrał z GW ... |
przecież to oczywiste że takim językiem to dla jaj pisane...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Srebrny kartofel przegrał z GW ... |
na rynku 3.5zł kilo
|
|
Ktoś tutaj kiedyś pisał niestety nie pamiętam kto- jeżeli macie kawałek działki uprawiajcie własne warzywa, owoce. Nie ma nic zdrowszego i smaczniejszego, wtedy mamy pewność co jemy.
|
|
Jak w temacie,szukam dobrego nauczyciele gry na bassie który wytłumaczyłby mi podstawy,abym się mógł dalej sam uczyć:) Proszę cenę na godzinę,ewentualnie jakieś dane kontaktowe itp..
|
|
Nic lepszego nie przyszło mi do głowy Zielonooka! ;)
|
|
Odezwij się na kamilek707@o2.pl. Na pewno się dogadamy!
|
|
śliczne :)
|
|
Jeżeli jest dwa procent szans to wcale nie tak mało! To znacznie więcej niż prawdopodobieństwo trafienia np. trójki w totka! W tej sytuacji chyba warto spróbować!
|
|
Arlin, a może zainwestuj w słownik j. polskiego...Nie mówi się bardziej śmilszym, tylko bardziej śmiałym. A co do nieśmiałości - to sobie trzeba wytrenować. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
niema w lomzy dobrego adwokata,jezeli to cos powaznego i masz kase polecam bialysto przy sadzie na sklodowskiej popytasz napewno znajdziesz.dokladnych namiarow to juz niemam
|
|
Autor: marecccki a jakie trasy jaki dystans
|
|
Ktos ostatnio zapisywał sie na egzamin praktyczny kat. A? ile sie czeka na sam praktyczny ? Bo mi sie wydaje ze duzo duzo mniej jak teoria + praktyka 1 dnia... Instruktor mnie umowił wczoraj i mam dopiero 30 , kolega dzis sie umowił na B+A i ma 26 :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |