Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obajtek zmienił nazwisko na Orlen? |
a co studencik jesteś jakiś nienormalny, że ich nie przejdziesz ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obajtek zmienił nazwisko na Orlen? |
Jest różnica bo chyba logiczne, ze jeśli płaci się więcej to na pewno jest lepsza od tej tańszej.Oczywiście płaci się też za nazwę ale materiał jest lepszy na pewno.Ślub bierze się raz w życiu praktycznie więc każda chcę ładnie wyglądać jeśli kogoś stać to co to kogo obchodzi, że kupił sukienkę za 4.000 tyś. Ten co tak piszę to po prostu zazdrości i tyle gołym okiem widać. Ja sama kupiłam suknię ślubną za 3.500 zł w Białymstoku i odkupiła ją ode mnie dziewczyna co kupiła podróbkę tej sukni na allegro co ja kupiłam w białym a ona dała za nią 2.000 tys. i ta suknia nie nadawała się do założenia.Można kupić ładne i za 1.000 czy za 2.000 tys. zależy to kto ma na to ile pieniędzy przeznaczonych i od gustu bo wiadomo każdemu podoba się coś innego. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
moge wziasc tych dwoch adidasow 40 to znaczy sie moge zamienic z toba na siatke do zakuow z napisem EURO 2012 to se ja na ten swoj pósty lep kapusciany zalozyrz rudy błazen z druhem
|
|
tak w ciągu tych 6 miesięcy musisz zdać praktykę jesli na starych zasadach chcesz jeszcze to zrobić
|
|
To odważna decyzja, z nimi jest dużo roboty. facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |