Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Protesty społeczne - czy grozi nam nowa Bereza Kartuska ? |
szczepienia obowiązkowe są obowiązkowe dla każdego obywatela. Dzięki nim choroby zakaźne nie są już główną przyczyną zgonów ( a było tak jeszcze ok 100 lat temu), o tym się zapomina. Pojawia się właśnie nowa moda na ekologicznych, oświeconych i uświadomionych , ale niech oni nie mieszają w głowach ludziom. Szczepionki mają sens tylko i wyłącznie kiedy prawie wszyscy sie zaszczepią. Otwórzmy książki z historii : czarna ospa, hiszpanka, polio . Nie cofajmy się do średniowiecza. Zanim ktoś zacznie namawiać do nieszczepienia to proszę statystykę przejrzeć "spadek zachorowalności i umieralności na choroby zakażne po wprowadzeniu poszczególnych szczepionek". Szczepiąc się myslimy o wszystkich a nie tylko o sobie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Protesty społeczne - czy grozi nam nowa Bereza Kartuska ? |
polecam , tego na Legionów n.p Stokrotki
|
|
rzepicha ma racje, to ze zapłaciłaś za sukienkę 4000 zł wcale nie znaczy ze jest ona lepsza od tej za np 2000 zł. poprostu salon w którym kupiłaś pewnie narzuca sobie bardzo wysokie marze. Za te 2000 zl to w salonie bellissima można mieć nowa suknie uszyta według własnego pomysłu, wiec nie wiem czy gdziekolwiek dostaniesz tyle za swoja. trzeba było poszukać dobrze w innych salonach zanim tyle zapłaciłaś. albo do Białegostoku trzeba było się wybrać, tam tez czasem można znaleźć suknie w dobrych cenach. teraz to jedynie możesz się zgłosić tam gdzie ja kupiłaś, skoro jest jak nowa może tamten salon ja od ciebie odkupi i znów komuś wciśnie za 4000 ;)
|
|
Kama30 ja nie ukończyłem gimnazjum,ale te stroje mnie nie smieszą...:-P
|
|
Zastanawia mnie czy niektórzy na prawdę nie maja żadnego pojęcia o telewizji, czy tylko udają... W telewizji, także w programie o którym mowa, wszystko jest już wcześniej ustalone. Wybór piosenek, a także osób je wykonujących nie zależy ani od Juli, ani Piaska, Kozidrak czy innych "gwiazd", a osoby, która wymyśliła program i uważa, że show w ten sposób prowadzony lepiej się będzie oglądać. Wysyłanie smsów nic nie da, bo zapewne na początku programu już wybrano jego zwycięzcę. facmen
|
|
jak versahe i armani po kursie szyjemy sami - www.jedwabnaniteczka.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |