niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Walka z dezinformacją na temat wyroku TK. Memorandum Ordo Iuris do dyrektorów szpitali

Ja mam 999:)
Imię (nazwa) użytkownika: Transponder
Imię: Józef

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Walka z dezinformacją na temat wyroku TK. Memorandum Ordo Iuris do dyrektorów szpitali

Kto znajdzie 1000?

Re: Walka z dezinformacją na temat wyroku TK. Memorandum Ordo Iuris do dyrektorów szpitali

Ja płacę 1 tysiąc/miesiąc ze wszystkim.

facmen

Jednych śmieszą drugich nie..kwestia gustu. Mnie osobiście nie śmieszą.

zakupilam szynkowar i robie sama wedliny-----------te ze sklepow mnie nie interesuja!

urbi et orbi !

znałam lekarkę pediatryczkę ,która przed laty na oddziale pediatri naszego szpitala pracowała i wychowując dwóch synów nie poddała ich żadnemu szczepieniu.Wtedy gdy to usłyszałam od jej matki byłam w szoku, ale teraz życie zweryfikowało ten szok.

znacie jakiś profesjonalny zakład w którym mogli by mi sprawdzić czy mam dobrze ustawiony rozrząd?

Kota się wabi Izabell, je wszystko i niedużo. Ogólnie kotki są dużo łatwiejsze w utrzymaniu od kotów, sterylizacja nie jest drogim zabiegiem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org