niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać. To są standardy państwa PiS

ok, dzięki za podpowiedzi.Dostałam próbkę Vichy, jest naprawdę super ale jeszcze gorzej mnie "wysypało" nie wiem już sama co się dzieje ehhhh...:(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać. To są standardy państwa PiS

Te stroje nie śmieszą, bo są zgodne z tradycją i to wielowiekową.

Mnie bardziej śmieszą dresiki i złote łańcuchy, na napakowanych gościach z małymi, łysymi główkami.

wolę w domu za darmo, bo reprezentuje bide, a oni tylko liczą na moje hajsy i chyba po*ebało im się od hajsów :P

Kiedyś, ładnych kilka lat temu... o ile nie kilkanaście już, zaginął mojemu ojcu spaniel. Kulał na jedną łapkę. Już nawet nie pamiętam na którą. Tak mi się po prostu skojarzyło. Chociaż to chyba nie możliwe, żeby jeszcze żył...

facmen

Ten nie jest stary.Nie dotykałam go,nie oglądałam.Wydaje mi się,że ma 3-4 lata.

jak to by pewien kolega powiedzial

Masakra...

Mniejszy i Mija> i tu macie całkowitą rację. Ja już tyle razy o tym pisałem, że to nie ma już sensu. Jest stały procent ogłupionego narodu, któremu gdyby powiedzieli, że jak zjedzą psie gówno to będą zdrowi - to by zjedli. Gorzej, że każą to też robić swoim dzieciom. Nie pomyślą, że tak naprawdę to nie ma kto wziąć za skutki szczepionki odpowiedzialności: lekarz - nie (bo on tylko zaleca), pielęgniarka - nie (bo tylko wykonuje), sanepid nie- bo oni tylko wykonują zalecenia), ministerstwo zdrowia- nie (bo oni tylko zamawiają szczepionki), koncerny farmaceutyczne- też nie (bo oto rządy maja odpowiadać).... koło się więc zamyka, wszyscy maja korzyści tylko odpowiedzialnych nie ma, a głupi ludzie chorują i umierają na powikłania... i szczepią swoje dzieci dalej. Może to jest sposób na ograniczenie epidemii głupoty (bo szybciej wymrze)?

CXRSa1 pragne cię poinformować ,że systematycznie wspieram to hospicjum jak mogę i potrafię. Więc drogi Panie strzeliłeś kulą w płot zresztą jak zwykle.

popieram dokładnie wpis Jamesa cytuje

"Na magisterach ktoś robi potężny biznes. Obniżanie poziomu odbywa się dla kasy. Im więcej głupców uwierzy w magię papierka tym większy zysk.
Jednocześnie niszczy się społeczeństwo - wykształcony (prawdziwie) człowiek jest zrównany z głupcem - kazdy może mieć mgr.
Głupiec jest tyle samo wart co mądry. Glupiec uważa się za mądrego bo ma papierek. Nie ma autorytetów. Dlatego to lewicowcy popierają pomysły typu "matura dla każdego" "dyplom w 3 tygodnie"

tak, mozesz jeszcze sprawdzic, czy karta nie jest zablokowana. z boku tej karty masz taki przesuwak, musisz go przestawic na loock.

niedowiarki wiec informuje was : szczepionki ktorymi wy i ja jestescie zaszczepieni byly PRODUKCJI KRAJOWEJ - bez dodatkow adjuwantow i aluminium , mialy krotki okres przydatnosci ze wzgledu na produkcje z naturlnych skladnikow!-nie mialy skutkow ubocznych. OBECNE maja takie dodatki i jak sami piszecie PRODUCENCI NIE PONOSZA ODPOWIEDZIALNOSCI!Ostatnia nagonka "ptasia grypa" wywolala szereg chorob nieodwracalnych , gdzie jej najwiecej zaaplikowano.Macie przed soba tego "madrala" net wiec paluszkiem postukajcie i poczytajcie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org