niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Naukowcy nie wychodzą ze zdumienia, że ameba potrafi żyć bez mózgu ... ciekawe co powiedzieliby gdyby przebadali 0-22

niestety na wyszyńskiego narazie nikt nie przyjmuje spróbuj na sybirakow tyle ze są ogromne kolejki podejrzewam ze na luty-marzec

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Naukowcy nie wychodzą ze zdumienia, że ameba potrafi żyć bez mózgu ... ciekawe co powiedzieliby gdyby przebadali 0-22

Witam wszystkich ,
Mam ogromną prośbę Poszukuję mechanika z którym mógłbym sie skontaktować przez internet Przebywam obecnie poza granicami naszego państwa a potrzebny mi mechanik który zajmnie sie moim samochodem w kraju Zależy mi na czasie i tobardzo

Re: Naukowcy nie wychodzą ze zdumienia, że ameba potrafi żyć bez mózgu ... ciekawe co powiedzieliby gdyby przebadali 0-22

Będę wracał z Gdańska do Łomży 11.10 tj. czwartek . wyjazd ok. godz. 15,00 . Mogę zabrać do 3 osoby. Tel . 519-692-360

to podaj chociaz ulice to sami znajdziemy

DFX- Dla mnie to ty jestes zwykłą k.... nie masz pojęcia kto to jest Buła . Znam go tyle lat ile on żyje i pks nigdy nikogo nie sprzedał nie chciałbyś mieć takich układów jakie on ma bo byś sie powiesił . Jakiś czas temu jechał do ostrołęki pksem to go wyciągneli jak by był jakimś bandyta a bilet miał autobus zatrzymali w drodze dlatego następnym razem frajerze zastanów się co piszesz bo ktoś cię wkońcu znajdzie

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

jestem dystrybutorką FM, zapraszam

Wielkie szał był wokół tego filmu a nie jest jakiś rewelacyjny. No i np ja jestem zdania by oglądać filmy w kinie ma to zawsze swój klimat.

Jedz do Bialegostoku do serwisu Hondy. Wymienili mi olej w skrzyni i w tylnym moscie za pieniadze, ktore w Lomzy starczaly na sama skrzynie. Zadzwon, zapytaj, umow sie. Polecam

To może po prostu trzeba zmienić forum jak Tobie nie pasuje albo założyć własne. Chociaż przyznam że niektóre osoby powinny dostać BANA.

Nie wiem jakiej płci.Biegł,a potem się położył.Nie dał do siebie blisko podejść.Kilka osób pisze,że błąka się od kilku miesięcy.Ale czy to ten ?
Jeśli się tyle czasu błąka to dlaczego nikt go nie zgłosił.Tam mieszka tylu ludzi,nikt nie wie,czy to pies bezpański,czy ma dom ? Ja go widziałam na wylocie ulicy Bartniczej.

a na podklad uzywasz pudru (najlepiej sypkiego)? bo jak nie to do buzi przyklejaja sie rozne bakterie zanieczyszczenia itd i stad moga byc wypryski ja tak kiedys mialam

Witam, prośba o pomoc, czy dr Danielski przyjmuje prywatnie? Chcę pójść do Niego z dzieckiem w pilnej sprawie, z góry dziękuję.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org