Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Porównanie Kasi z Owsiakiem. |
Piątnica jest droższa od najdroższego SERWISU - powiedział tata i pojechał do Białego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Porównanie Kasi z Owsiakiem. |
flow Ja polecam :) zdawałem rok temu na motocykl w tej szkole akurat yamaszka miała przejechanych tylko 300 km wiec nówka:) zdałem za pierwszym razem:) ***** ***
|
|
Cała gimbaza na filmie była to może będzie spokój w kinie ;)
|
|
Hehe ta Pani z Hiszpanii jest THE BEST ;P A tak po za tym możesz napisać na adres e-mail: asis_662@wp.pl to jest do mojej znajomej Asi ona ma talent plastyczny o to jej stronka jakbyś chciał luknąć: http://crazyart.hpu.pl/news.php
|
|
Nie tyle karty są zawodne co systemy typu Windows... Lecz można np zobaczyć czy pliki nie są ukryte lub zabezpieczone jest pełno złośliwego oprogramowania które powodują podobne efekty więc jakimś dobrym antywirusem warto przeskanować jeżeli nic nie pomoże to wówczas spróbować ostatecznie tego formatu lecz może system windows nie poradzić sobie z nim więc warto spróbować na innym urządzeniu.
|
|
Jeśli się zastanawiasz,czy kot dużo je to lepiej go nie przygarniaj.
|
|
A to na pewno nie Psikus :) ***** ***
|
|
na imię ma czuniek
|
|
poza stwoerdzeniem że lewicowcy popierają bo robią to dokładnie i ci z lewicy i z prawicy. ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |