Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego forumowe KVRVY nie składają pozwu cywilnego - o niby naruszenie ich dobrego imienia ? :))) |
dokładnie, ale po co to robić lepiej jest zrujnować wszystko, tory, drogi, szkoły, zakłady pracy a na koniec podnieść podatki i polikwidować zus i krus i powiedzieć nie mamy pieniędzy na emerytury .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego forumowe KVRVY nie składają pozwu cywilnego - o niby naruszenie ich dobrego imienia ? :))) |
Nie będzie kina w galerii? Jesteście pewni!?
|
|
Re: Dlaczego forumowe KVRVY nie składają pozwu cywilnego - o niby naruszenie ich dobrego imienia ? :))) |
no własnie -- półkami, a nie "pułkami".
|
|
oooo fajnie wiedzieć ja mam kilka sukienek, w których nie chodzę już na żadne okazje a szkoda żeby wisiały bez sensu w szafie :)
|
|
Witam u kogo najlepiej i najtaniej jest zrobić prawko na motocykl
|
|
dołączam się do pytania, polecacie może ośrodek szkolenia zawodowego na legionow?
|
|
Szukałam tego spaniela.Spotkałam rudego,utykającego na łapkę.Od przechodzących ludzi dowiedziałam się,że ma dom.Ale nie było to na Wojska Polskiego,tylko bliżej Nowogrodzkiej,na jednej z tych uliczek. To ten,czy jeszcze inny ?
|
|
Oddam 4-tygodniową kotkę w dobre ręce, korzysta z kuwety i jest bardzo mila. Proszę o kontakt na meila lub pod numer:798658488 Zdjęcie: http://imgur.com/88fNA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |