czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Branża weselna to nie jest żadna grupa społeczna. Idź nieuku (0-22) raz jeszcze do szkoły podstawowej

Witam gdzie można w Łomży sprzedać używane sukienki weselne? z góry dzięki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Branża weselna to nie jest żadna grupa społeczna. Idź nieuku (0-22) raz jeszcze do szkoły podstawowej

Jsk mylicie warto zgłaszac sie na taka loterie??Skoro jak piszecie szanse to tylko 2%...powiedzcie mi ze jakies stałe koszty sie ponosi w zwiazku ze złezeniem takiego wniosku??

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re: Branża weselna to nie jest żadna grupa społeczna. Idź nieuku (0-22) raz jeszcze do szkoły podstawowej

I naucz się czytać ze zrozumieniem :) Bo ja napisałam, że pedofilia jest zła i to w każdej religii!!!! My też mamy "katolików" pedofili!!! I ja tu nie bronie NIKOGO tylko pytam się Ciebie po raz drugi po co Ci te debilne posty??????

wiecie jak dluge są tam kolejki ? i mozecie mi podac nr bo na nr 86 212 53 14 nie moge sie dodzwonic

Po drugiej stronie ulicy,naprzeciwko ALKOHOLI SWIATA przy postoju taxi.
Dobrze to zrobi i niedrogo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org