Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Branża weselna to nie jest żadna grupa społeczna. Idź nieuku (0-22) raz jeszcze do szkoły podstawowej |
Witam gdzie można w Łomży sprzedać używane sukienki weselne? z góry dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Branża weselna to nie jest żadna grupa społeczna. Idź nieuku (0-22) raz jeszcze do szkoły podstawowej |
Jsk mylicie warto zgłaszac sie na taka loterie??Skoro jak piszecie szanse to tylko 2%...powiedzcie mi ze jakies stałe koszty sie ponosi w zwiazku ze złezeniem takiego wniosku?? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Branża weselna to nie jest żadna grupa społeczna. Idź nieuku (0-22) raz jeszcze do szkoły podstawowej |
I naucz się czytać ze zrozumieniem :) Bo ja napisałam, że pedofilia jest zła i to w każdej religii!!!! My też mamy "katolików" pedofili!!! I ja tu nie bronie NIKOGO tylko pytam się Ciebie po raz drugi po co Ci te debilne posty??????
|
|
wiecie jak dluge są tam kolejki ? i mozecie mi podac nr bo na nr 86 212 53 14 nie moge sie dodzwonic
|
|
Po drugiej stronie ulicy,naprzeciwko ALKOHOLI SWIATA przy postoju taxi. Dobrze to zrobi i niedrogo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |