niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lewactwo ze strajku kobiet chce z Polski zrobić drugą Afrykę.

wczoraj na stacji pryma miedzy 12 a 1 w nocy zgubiono telefon uczciwego znalazce czeka nagroda za telefon z karta, kontakt: 793715007

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lewactwo ze strajku kobiet chce z Polski zrobić drugą Afrykę.

polecam uwadze

A kto to ten komórnik?On od komórek?
Chyba komuś cos spadło na głowę

Ależ to pięknie wygląda. Wszyscy odświętnie poubierani, przemowy, symbolika, ochy i achy. Ale cóż z tego? Spójrzmy prawdzie w oczy. Znaczna część z tych pięknych uczniów nie będzie miała pracy... Teraz im się wciska kity jakie to szerokie możliwości mają przed sobą. Owszem tak - teoretycznie...

pani Siemion

polecam http://ampcars.pl/ na Nowogrodzkiej 160 - serwisuję tam swojego japończyka

sprzedac jedyny komis jaki znam to na krotkiej pod tym wiaduktem czy czyms takim

Powtórzę z podobnego wątku

Tam, gdzie "skutecznie " zadziałało lobby antyszczepionkowe, choroby opanowane dzięki szczepieniom zaczęły znowu przynosić śmiertelne żniwo.

A też zauważyłem - tępe mordki siłą wciśnięte w białe koszuliny i garniturki.
Kończą te biedaki jakąś śmiszną szkółkę, nawet po polsku poprawnie nie umieją pisać i wmawia się tym stódętom, że są młodzi, wykształceni z wielkiego miasta.

McKenzi - i o to chodzi. Ja nie mam nic przeciwko, że co miesiąc 100 dla jakiegoś tam khalidowa wysyłasz. Twoje - daj komu chcesz.

Ja natomiast nie chcę, żeby rząd mi zabierał 70% moich zarobków. Na urzędników - tez nie popieram Tuska w rozbudowywaniu biurokracji, ale wolę żeby kasę dostał ktoś za jakąś pracę - czy to urzędnik, czy to przeprowadzacz dzieci na przejściu, czy to zamiatacz ulic niż płacić komuś za rodzenie dzieci. Czym innym jest zasiłek przyznawany na członka rodziny niż zapłatą za rozród?

A już skandalem jest sytuacja gdy zasiłkowiec przepuszcza kasę w Admiralu a tuż obok jakaś babcia, styrana ciężką pracą przez całe życie wybiera puszki ze śmietnika.

Ewidentnie ktoś tu lody kręcił. Ktoś ich sprowadził do małej Łomży. Ktoś otworzył salon gier, ktoś czerpał z tego ogromne zyski.
Łomża jest mała - wiadomo było, że przyjdą do jedynego salonu gier. Może to było powodem sprowadzenia ich tutaj?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org