niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lewacka partia wośp dzieląca Polaków

To jest po prostu kolejny sposób żeby wyrwać kolejne $ z kieszeni Polaków i łatać ciągle powiększająca się dziurę budżetową

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lewacka partia wośp dzieląca Polaków

Oświadczenie Lekarza
Ja, niżej podpisany oświadczam ze,
Szczepionka (tutaj nazwa szczepionki)_________
Wyprodukowana przez:_____________________
Seria i numer:_____________________________
Zawierająca następujące składniki:____________

Zastosowana jest, celem zapobiegnięcia: (nazwa choroba)

Ta szczepionka wolna jest od wszelkich zanieczyszczeń i aplikuje ja dzisiaj

Panu/Pani/Dziecku (imię nazwisko, data urodzenia)
Zapewniam, ze zastosowana szczepionka jest absolutnie bezpieczna i nie zagraża życiu ani zdrowiu. Nie powoduje żadnych bezpośrednich szkód ani tez późniejszych komplikacji zdrowotnych takich jak paraliżu, uszkodzenie mózgu, ślepoty, gruźlicy, rakowym owrzodzeniem w miejscu zaszczepienia lub gdzie indziej, uszkodzenia nerek, zapalenia wątroby prowadzących do śmierci lub tez nie.
Zapewniam ze zaaplikowana szczepionka przez _____ lat zabezpiecza przed ta wyżej wymieniona choroba.
W przypadku wystąpienia w/w choroby przed tym okresem, zobowiązuję się do dobrowolnej wypłaty (bez procesu sadowego) odszkodowania w wysokości 40 tys. PLN.
W przypadku wystąpienia psychicznych lub fizycznych powikłań w związku z dzisiejszym zaszczepieniem, zobowiązuje się, poszkodowanemu / ej lub rodzinie wypłacić odszkodowanie w wysokości
___________ PLN (słownie)___________________________

bez odwlekania i wzywania sądów

______________ (miejsce i data)

Dostępne na stronie
http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2012/01/12/formularz-oswiadczenie-lekarza-ws-szczepien/

Ktoś wymyślił te bzdurne oświadczenie dla głupiego żartu.

KILOMETR DROBI KOSZTUJE U NAS NAJWIĘCEJ W EUROPIE, PALIWO W PORÓWNANIU DO ZAROBKÓW NAJWIĘCEJ W EUROPIE, JEDZENIE NAJWIĘCEJ W EUROPIE WIEC CIESZMY SIĘ ZE MAMY TAK WSPANIAŁY RZĄD KTÓRY DBA O NAS ZE MAMY NOWY ASFALT CO PIEC LAT ŚREDNIO I ŻE MOŻEMY W TYM UCZESTNICZYĆ I WSPIERAĆ NASZYCH SUPER POSŁÓW, PRZECIEŻ POLAKOWI NIE SĄ POTRZEBNE PIENIĄDZE NA NIC, WAŻNE BY MIAŁ DUŻO PRACY ,CHAROWAŁ JAK WÓŁ, A TO CO ZAROBI OD DAWAŁ PAŃSTWU I TYM ZŁODZIEJOM. I MOIM ZDANIEM KIEROWCY NIE SĄ WINNI PRZEŁADOWANIU CIĘŻARÓWEK, GDYŻ MUSZĄ TO ROBIĆ BY MIEĆ JAKAŚ PRACE, A ŻEBY JA MIEĆ JAK WIĘKSZOŚĆ ROBI TO CO SZEF KAŻE I TO SZEFÓW POWINNI KARAĆ W TAKICH PRZYPADKACH DWOMA MANDATAMI, ALBO JEDNYM TAKIM CO BY WIĘCEJ GO NIE KUSIŁO KOMBINOWAĆ.....

Masakra ...

100tys na taki program to jakieś jaja .
Ten cielak Urbanski który ma żart jak świnia kaszel pewnie więcej dostaje za każda emisje.

Masakra ...

Masakra ...

nieczepiajcie się
kiepski temat
otwórzcie okno i przewitżcie mieszkanie to mózgi się rozjaśnio

Fantic co prawda to prawda ale my za ostrołęko pod względem
ilości miejsc pracy jesteśmy dużo do tyłu ile pracy tyle płacy

odebrałem samochód,ale mam pewne obawy,po oględzinach starych części rozrządu zauważyłem ze rozrząd robił nie na blokady tylko na biały mazak,
i teraz nie wiem czy mam jechać do innego mechanika żeby sprawdził czy dobrze ustawił rozrząd.Ile takie sprawdzenie by kosztowało?

narazie żadnych wieści :(

Fantic, ostrołęka przy łomży to dziura zabita dechami w której nic się nie dzieje, kiedy u nas budowało się 10 bloków w roku tam jeden, wystarczy zobaczyć na rynek nieruchomości choćby na otodom, kolosalna różnica w lokalach handlowych, mieszkaniach, działkach, domach na korzyść Łomży, wniosek taki że tam nic się nie dzieje. I jeszcze jedno, wejdz sobie na lokalne forum i poczytaj jak oni są zadowoleni z tej ostrołęki, to tutejsze narzekania miejscowych nieudaczników to mały pikuś, a za wzór rozwoju często wskazywana jest Łomza, co tylko świadczy że ta cała ostrołeka to jedna wielka czarna ****...
Fantic, twoje oceny są na jakiej podstawie, wizualnej? bo chyba żadnej innej...

http://www.youtube.com/watch?v=OpISYc_czcA

...jeszcze będziesz Ojca błagał , by Cię zabił z rozsądku ...

http://dziecisawazne.pl/japonia-wstrzymuje-uzycie-szczepionek-na-pneumokoki/

http://www.osesek.pl/zdrowie-i-pielegnacja-dziecka/83-szczepienia-dziecka/926-szczepionki-byc-madrym-przed-szkoda.html

T"ymczasem wyolbrzymia się problem domniemanych skutków ubocznych szczepień. Jak krótkowzroczna jest taka postawa, dowiodły przypadki szkół prowadzonych przez niektóre sprzeciwiające się szczepieniom wspólnoty wyznaniowe, gdzie chorowały jednocześnie setki osób. Dlatego nawet w krajach, gdzie szczepienia nie są obowiązkowe, wiele szkół wymaga od swoich uczniów kompletu szczepień (chyba że rzeczywiście mają bezwzględne przeciwskazania). Na przykład polscy studenci mają problemy z przyjęciem do amerykańskich akademików, bo nie są zaszczepieni przeciw meningokokom."

http://www.wydzialszczepien.pl/58-w-szczepienia-obowiazkowe.html

http://www.wydzialszczepien.pl/64-n-konsekwencje-nieszczepienia-dzieci.html

http://www.wydzialszczepien.pl/297-n-polska-szczepienia-bez-przymusu-administracyjnego.html

Wkrótce skończy się problem, bo będzie dowolność szczepień...

Antyklakier ja nikogo nie obrażam, w przeciwieństwie do Pana lekarze nie produkują, ale w telewizji publicznie oświadczają, że szczepionki są bezpieczne, co jest nieprawdą. Niech więc potwierdzają to na piśmie i biorą za to 100% odpowiedzialność, tylko tyle. Koniec z wciskaniem ciemntoty ludziom. Ja nie szczepię i to moja sprawa, ale niech rodzice będą uświadomieni. Matka wychodzi ze szczepienia z płączacym dzieckiem i zapytana, dlaczego dziecko płacze ta odpowiada, bo dostało szczepionkę a zapytana na jaką chorobę ta odpowiada a bo ja wiem. Nic dodać nic ująć i tak jest w wielu rodzinach nie mają pojęcia na co dziecko zostało zaszczepione.

za duzo panikujecie przy tych szczepieniach..lekarz nie podpisze nic takiego bo nie on jest producentem..jak jemu mowia tak on robi..kazdy producent twierdzi ze jego produkt jest bezpieczny zajebisty itd...
nie szczepcie i nie bedzie problemu
akurat zgadzam sie z antyklakierem

rudy błazen z druhem

dobra pisze tak ja zaraz sie wybieram w trase jka ktos chce jechac ze mna zapraaszam trasa bedzie do 48km w obie strony

witam. szukam piosenki mam kawałek fragmentu jej ale nigdziej nie mogę jej znaleźć..

"Świat się zmienia. Ty się głupio gapisz.Lepiej się pozbieraj, bo długo tu nie zabawisz..."

znacie może tytuł?

Tenis, Ty sobie przewietrz to może Ci zaświta, że w języku polskim występuje literką "ą".

Słyszał ktos o jakis nowych przepisach o dofinasowaniu jesli dochod na członka rodziny nie przekracza 450zł netto ? Gdzie o takie dofinansowanie mozna sie starac ?

Lepsza wersja tego artykułu, bo z szata graficzną
http://gazetawarszawska.com/2012/09/25/dr-jerzy-jaskowski-stawiam-na-tolka-banana-wirusa-zachodniego-nilu/

http://www.szczepienia.czd.pl/bezpieczenstwo%20szczepien%20ochronnych.php#autommr

Skoro jest dobrowolność w wyborze leczenia, niech każdy robi co chce. Szczepienia niech będą dobrowolne.
Zgadzam się z Martuchna i antyklakier.
Lekarze są tylko pośrednikami, więc jak mogą odpowiadać za skład szczepionek? To tak jak z innymi produktami, jak popsuje ci się telewizor, to kto go naprawia? Producent, bo sprzedawca jest tylko pośrednikiem.

Ale co będzie gdy nastąpi epidemia jednej z chorób przeciwko którym stosowane są obecnie szczepienia?

Osoby mieszkające w rodzinie będą mogły otrzymać pomoc społeczną, jeżeli mają dochody poniżej 456 zł na osobę. Dotychczas dochody na osobę w rodzinie nie mogły przekraczać 351 zł. Natomiast w przypadku osób samotnych pomoc społeczna będzie przysługiwać, jeżeli dochody nie przekroczą 542 zł. Dotychczas nie mógł być wyższy niż 477 zł.

Wzrosną także kwoty świadczeń z pomocy społecznej. Zasiłek stały wyniesie maksymalnie 529 zł (dotąd - 444 zł). Nieco wyższe niż dotąd będą też zasiłki okresowe i celowe.
Od 1 listopada nieznacznie zwiększą się progi dochodowe uprawniające do pobierania świadczeń rodzinnych. O kilkanaście procent wzrosną też kwoty zasiłków na dzieci. Natomiast nie zmieni się wysokość dodatków do zasiłku rodzinnego.

ty chyba czytac nie umiesz..LEKARZ TO POSREDNIK i nie ma nic wspolnego ze skladem szczepionek..poza tym lekarze nie zmuszaja do nieobowiazkowych szczepien..nie wiem do jakich lekarzy ty chodzisz jesli ciebie zmuszaja

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org