niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża dla Owsikowej Orkiestry

?/
moze sie wybierzemy gdzies wieksza grupka w traske co wy na to

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża dla Owsikowej Orkiestry

KUPISKI

chyba chodzi Ci o Dawida Litwińskiego?

malllaaa daj jakiś namiar, albo napisz na aninols@o2.pl

Cytat z w.wym linku:
..."Norwegowie, Szwedzi i Finowie twierdzą, że ich dzieci bardzo ciężko chorują po przyjęciu szczepionki na świńską grypę. Takie same głosy zaczęły się odzywać w całej Europie. 27 lipca 2011 Europejska Agencja Leków (EMA) zaleciła ograniczenie stosowania szczepionki Pandemrix u dzieci i młodzieży w związku z wystąpieniem "bardzo rzadkich przypadków narkolepsji u młodych ludzi". Jednocześnie stwierdziła, że bilans zysków i strat stosowania szczepionki pozostaje na plusie, czyli jej zdaniem, Europejczycy więcej na wprowadzeniu tego leku do obrotu zyskali, niż stracili."....

Zwróćcie uwagę na perfidię ostatnich dwóch zdań ("bilans strat"). Oczywiście tego "bilansu" nie przedstawili...banda zbrodniarzy i tyle.

Gdzieś tam czytałam ze te bakterie mogą spowodować zapalenie opon mózgowych u dziecka...:( I weź tu bądź mądrym i wyrozumiałam...dziecko zapada w poważną chorobę a okazuje sie że to od zwykłego płynu do kapieli...

popieram Cie babka... , to jest irytujace. chce zablysnac? byc fajnym? ŻAL.

M
A
S
A
K
R
A
:-))))))))))))))))

.. a zielone to ciągniki z przyczepą i z klimatyzacją :-))))

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Szkoda się wkurzać, ale gdy będziemy częściej mówić ,krzyczeć ,wychodzić może na ulice (żartuje z tym wychodzeniem),to może ci na górze się zastanowią nad tym co robią, i wiem że jedna osoba nie może nic ale kilka osób może już coś, a pisze to bo miałem kiedyś szefa który był pewny że nikt go nie zostawi że jest panem i władco, no i się mylił gdy wszyscy na raz odeszli w najmniej odpowiednim momencie dla niego, został na lodzie i do tej pory nie może się podnieść z tego, wiec moim zdaniem wystarczy tylko solidarność i kilka osoba i będzie lepiej. Od razu nic się nie zmienia, ale z czasem uczymy kultury i mentalności innych.

Zapraszamy także na nasze pozostałe kursy:

http://www.polspeak.pl/

Wystawiamy rachunki.

Czy o nazistach też nie należy mówic, żeby pewnych kręgów nie zdenerwować?

Koran nie jest naukowym źródłem. Oczekujesz, że tezy z koranu będa poparte naukowo?

Jest podział na religie. Są religie potępiające zabójstwa, pedofilie. Jest religia , która dopuszcza takie zachowania.

Nie rozumiesz pewnie też programu 997. Po co nakręcać ludzi przeciw mordercom? Po co informować, że w jakiejś dzielnicy grasuje seryjny morderca? Przecież to nakręcanie nienawiści.
Prawda? Społeczeństwo nie powinno pewnych rzeczy wiedzieć. Powinno się cenzurować informacje. Prawda? A tak w ogóle to za czytanie Koranu przez niewiernego powinna grozić kara śmierci. Prawda?

Jak ludzie powinni reagować? Powinni sięgnąc po Koran, żeby sprawdzić jak to jest w rzeczywistości. Powinni poczytać na temat tej religii i zastanowić się czy to co lewackie media piszą o Islamie to prawda.

Jaką ja wyznaję religię? Taką która nie dopuszcza pedofilii, czy zabijania innych ludzi (nawet niewiernych).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org