Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Republikanie w Senacie murem za Donaldem Trumpem |
Stażysta w sklepie ? nie wróżę owocnej pracy :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Republikanie w Senacie murem za Donaldem Trumpem |
Gerberki wcale nie są takie super jak mówią w reklamach. Opryski, nawozy, chemia (której stosować plantatorzy nie mogą, jednak i tak to robią). Dlatego swojemu dziecku postanowiłam sama robić przecierki, z własnych warzyw oraz kupionych u sprawdzonych rolników.
|
|
w sklepie ogrodniczym
|
|
"To tak samo nikt nie może powiedzieć,że odpowiadam za coś do czego nie zobowiązałam się na piśmie." Moja droga Umowa o pracę to jest umowa, tu nie ma żadnych klauzul. Ale jak już podpiszesz umowę, zostajesz przydzielona na "swoje" stanowisko to masz do zapoznania i podpisanie zakres obowiązków i to wszystko.
|
|
Prawdziwe to, a ja już wielokrotnie tu pisałem o tych trujących szczepionkach, a także o Aspartamie(słodzik), który wypala mózg (szczególnie dzieciom) itd. ale koncerny swoje robią i te teksty nikogo prawie nie zainteresowały. Tak będzie pewnie i teraz aż obudzą się w tragicznej sytuacji i to na własne życzenie mające uzasadnienie we wrodzonej głupocie. Ale może o to właśnie chodzi żeby wygubić głupich? urbi et orbi !
|
|
A wiecie może ile kosztuje taki projekt aranżacji mieszkania około 60 m2?
|
|
Ja uczyłąm się w tej szkole nie jest aż tak ciężko ale ja zrezygnowałam bo miałam inne plany Jeśli chcesz mogę ci sprzedać fartuch i ćwiczenia do analizy nie drogo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |