środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Akcja #otwieraMY! Czyli kiedy opór staje się obowiązkiem

A ja dziś się skusiłam na wędlinę z samochodu na rynasie...i to był mój błąd...naprzeciwko samochodu Łebkowskich stał jakiś tam z innej masarni...wędlina piękna, pachnąca....w domu okazało się że kiełbasa napakowana chrząstkami, odpadami itp itd nienadająca się do jedzenia, rozsypująca po przekrojeniu..... nie polecam tego świnstwa...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Akcja #otwieraMY! Czyli kiedy opór staje się obowiązkiem

jak chcesz zdobyc doswiadczenie jakiekolwiek jak ty hrabia szukasz nie wiadomo jakiej pracy.doswiadczenie jak dobrze wiesz panie wyksztalcony zdobywa sie wykonujac rozne prace.nawet jesli musisz zaczac na budowie lub jako magazynier..zawsze od czegos trzeba zaczac.wiec zamiast szukac pracy "z twoim wyksztalceniem" zacznij zdobywac doswiadczenie w pracach ponizej twoich kwalifikacji i powoli napewno dojdziesz wtedy gdzies

Re: Akcja #otwieraMY! Czyli kiedy opór staje się obowiązkiem

Masakra ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org