Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gigantyczny sukces szpiega Moskwy Maciory Permanentne zanurzenie. Tak tonie polska Marynarka Wojenna |
o wow, szokujaca informacja! Całe szczęscie, że nie uzywam tego płynu. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gigantyczny sukces szpiega Moskwy Maciory Permanentne zanurzenie. Tak tonie polska Marynarka Wojenna |
pisałam całkiem poważnie sama d..e umyj:)
|
|
Re: Gigantyczny sukces szpiega Moskwy Maciory Permanentne zanurzenie. Tak tonie polska Marynarka Wojenna |
ja ze srednim mialam wiecej ofert pracy w lomzy niz ty z wyzszym..no ale niestety zaszlam w ciaze wiec nie bylo mowy o pracy.. zapamietajcie sobie wyksztalcenie teraz nic nie znaczy jak sie nie ma doswiadczenia Borys-50
|
|
takiś mądry? to powiedz mi jak zdobyć doświadczenie bez pracy? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Piotr kosiński -usługi przewozowe wyjezdza w czwartki,piątki,soboty tel.dom 85/6541283,tel kom.604340505. Drugi kont.przewozy miedzynarodowe tylko nie wiem kiedy wyjazd z Polski tel.604205109 , 604374669 i nemer holenderski +31650980444 pozdrawiam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A powiem Wam, że wszyscy pieprzycie za przeproszeniem głupoty, wiecie czemu? Ostatnio tankując auto na Statoilu stał właśnie ten chłopaczyna z kolegą przede mną w kolejce do kasy, liczył to, co uciułał prawdopodobnie tego dnia. Czekałem, co zrobi, bo zakupów nie miał żadnych, naiwny myślałem, że może po hot-doga stoi w kolejce, ale nie ... Kupił 0,5l Finlandii i paczkę fajek ... Za co? Za Wasze pieniądze!!! Bo żal Wam się robi, gdy widzicie takiego, co rzekomo na bułkę lub jedzenie zbiera. Dawajcie mu dalej, a on wieczorem daje w palnik na osiedlu z kumplami. Uprzedzę od razu odpowiedzi, że może dla rodziców kupował ... Nie, bo zaraz po wyjściu palił tego fajka i poszedł na miejscówkę pic. Porażka Borys-50
|
|
Ten oszołom nie wywarł na mnie wpływu. Chyba ze Tobie CXRSa1 imponuje ? dla niego zmienisz plec by dostac sie do jego klubu ? No Ciacho jestes . . . Proxy nie proxy informatyku jasiu smietanowy. ***** z ortografia polska bys sie lepiej zapoznal na wiosce ale pewnie wyłaczyli swiatlo za nie zaplacone rachunki. Cala nadzieja ze ci bateria zaraz padnie i nie bede musiala czytac kolejnych towich wypocin .. . spod pach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |