Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kamala Harris bezpardonowo walczyła... by ukryć prawdę o mordowaniu dzieci |
majatyszka to i przy okazji d*pę umyj....bo mogło się coś tam dostać jak na kibel siadałaś..:| a Ty fanka bocianka płyn do szyb odnieś - jesli się w nim umyłaś..... :) widzę zero powagi co do tematu...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kamala Harris bezpardonowo walczyła... by ukryć prawdę o mordowaniu dzieci |
Amway? O w mordę, to te oszołomy jeszcze istnieją?
|
|
Re: Kamala Harris bezpardonowo walczyła... by ukryć prawdę o mordowaniu dzieci |
marcinxd21@wp.pl
|
|
A może to ktoś z osiedla? Skoro tak szybko zniknął....
|
|
nie wiem dokładnie o co Tobie chodzi :) ale jeżeli chodzi o rok urodzenia to tak, urodziłam się 1986 :) Ktoś chętny do podróży ? Kasia..
|
|
Trzeba liczyć na dobre słowo mieszkańców, bo jak kamer tam nie ma to kiepsko. Na pewno ktoś powie coś..... mam taką nadzieję.
|
|
strzałka Wam. od pewnego czasu jestem bez pracy. zarejestrowany jestem w "PUP- ie" (i tak tam g**** pomogą), szukam na własną rękę i nic. i jak żyć???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |