Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Depopulacja - polityka rządu światowego |
kama tu mi sie wydaje ze troszke za duzo histerii...jesli jest tak jak pisze okean to po co to zaraz panike siac....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Depopulacja - polityka rządu światowego |
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=547420&t=547420 z tego, co wyczytałam BLM ma srebrny peugeot. Gdzie moja kasa? :P
|
|
Wczoraj w biedronce znalazłam wędlinę z firmy Konspol paczkowana, chyba po 100g drobiowa szynka i polędwica z kurczaka, cena około 15 zł za kg. Polecam dla dzieci, żeby je nie faszerować rakotwórczą chemią. Poza tym są kabanosy drobiowe. Pozostałe na naszym rynku mają w składzie azotan sodu, rakotwórczy.
|
|
Piszę o parówkach z sokołowa. 93% MIĘSA a nie momu. są bardzo dobre.
|
|
hemii ???? a cóż to takiego ??? Mija, jeśli kiedy kolwiek ktoś z Twojej rodziny ( może mama) robił(a) wędliny domowej roboty zapytaj, czy używał(a) soli peklowej?. Sprawdź też okres przydatności do spożycia (od daty produkcji), jeśli wiesz o co chodzi. I na koniec: 15 zł za kilogram mówi samo za siebie. Pozdrawiam myślących.
|
|
nie no, z lasami nie jest tak łatwo, trzeba miec kupe kasy, a najlepiej kupic ziemie i samemu sadzic, wtedy mozna dotacje dostac jeszcze. Kasia..
|
|
no to szukamy tego samochodu - pomózmy więc osobie poszkodowanej „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
popieram radzia.Praca jest tylko trzeba się rozejrzeć i ruszyc glowa...
|
|
majeranek w lomzy? o taki http://www.rajsmakosza.pl/images/majeranek_kamis.jpg powiedzcie ile wy placicie za majeranek
|
|
po prostu do tego tematu tirów trzeba podejśc bardzo powaznie i konsekwentnie. Mimo faktu ,że obowiązuje zakaz przejazdu tirów noca to i tak w praktyce jada jak chcę bo raz ,że jest dużo wyłaczęń tego przepisu dla tirów po drugie policja nie respektuje przestrzgania . Powodem nierespektowania nie jest lenistwo czy ignorowanie tego problemu tylko reczne sterowanie chyba z góry wojewódzkiej. W kązdym razie czas by powiedzieć basta i przegonić te tiry z miasta. Kasia..
|
|
dziekuje bardzo za pomoc...no w sumie na allegro tez moge zerknac ale wolalabym w salonie meblowym...
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
Praca jest ale nie dla każdego. Praca jest ale dla ludzi z doświadczeniem. Praca jest głównie po znajomości, chociaż zdarzają się wyjątki. Nie każdy jest od wszystkiego i nie każdy nadaje się do wszystkich zawodów. Nie wrzucajmy wszystkich bezrobotnych do jednego worka, postawmy się na miejscu osób którzy szukają pracy aktywnie ale nie efektywnie a nie osób którzy mówią, że szukają a nic tak naprawdę w tym kierunku nie robią. Należało by postawić się na miejscu tych osób a nie oceniać z góry. Bo najłatwiej jest oceniać nie mając o czymś zielonego pojęcia. molsar34 w jakim zawodzie, na jakim stanowisku poszukujesz pracy? może w ten sposób będzie ktoś w stanie Ci pomóc. :)
|
|
No właśnie Fantic... :(
|
|
Ja też źle znoszę wieczorki niedzielne,soboty nie są lepsze. Pozd. rudy błazen z druhem
|
|
no widzisz ty wyksztalcenie wyzsze siedzisz w domu ludzie bez wyksztalcenia wyzszego ale za to z doswiadczeniem pracuja..niektorzy nawet zarabiaja calkiem dobre pieniadze.. to teraz wez ta swoja godnoscia utrzymaj rodzine.. jestes denny..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |