Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wirusowo-koronkowy pierd.lec i jawne robienie ludzi w ch... |
gdyby zrobili to szybko i sprawnie,nikt by tego nie zauważył,a tak każdy widzi,że "coś robią".w końcu za coś płacimy podatki :-) firma wyrobiła sie szybciej niż zakłada kontrakt,czekają na datę rozpoczęcia kolejnego etapu:-)))))śmiech na sali
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wirusowo-koronkowy pierd.lec i jawne robienie ludzi w ch... |
zaprosiłbym Cie do siebie na dancing,ale moja Finezja zaprzestała wydawać dźwięki::-((,no chyba,że nie o takie pójście na balety Ci chodzi :-P
|
|
w Łomży jest po 90zl/gram złota 585 np. na piłsudskiego obok stokrotki wiem bo sprzedawałam :)ceny o których mówicie obowiązywały ok pół roku temu :)
|
|
mnie chodziło o "trenowanie"w robieniu dzieci:-P
|
|
a no chyba ze tak..zwracam honor w takim razie :) ***** ***
|
|
skoro ludziom to zaczęło przeszkadzać to chyba coś na rzeczy jest.ile w Łomży i okolicy jest szkół nauki jazdy,a ile placów do tego?otwierają te placówki bez zaplecza tylko "od zaplecza".Mówicie:kiedyś...ile było szkółek poza LOK?
|
|
czyli,że dla nich kieszonkowe trzeba będzie zwiększyć?toć dostając po te 2000pln ledwie im na kino wystarcza :-(
|
|
WRACAM DO WĄTKU, KTÓREGO PORUSZYŁAM JAKIŚ CZAS TEMU NA FORUM: POSZUKIWANY JEST SPRAWCA KOLIZJI, KTÓRY 26 WRZEŚNIA OKOŁO GODZINY 23-23:30 ZBIEGŁ Z MIEJSCA ZDARZENIA NA UL. PUŁASKIEGO. USZKODZONA ZOSTAŁA TOYOTA AVENSIS KOMBI . POSZUKIWANY SAMOCHÓD TO SREBRNY PEUGEOT 406. DLA OSOBY KTÓRA POMOŻE W ODNALEZIENIU SPRAWCY WYZNACZONA JEST NAGRODA W KWOCIE 1 000 ZŁ! PROSZĘ O KONTAKT 517-110-549
|
|
a za tego tysiaka nie wyklepiesz?
|
|
To nie mozna w naszych spoldzielniach tak zrobic? Dlaczego ja mam marznac kiedy nas jest 3 osoby, w tym male dziecko, a na bawelnie mieszkaja np. rodziny 5-osobowe i maja nadlplate i 2-3 miesiace nie placa czynszu. Chyba liczenie od osoby wychodzi taniej. Mieszkancy bawelny nie oszcedzaja kaloryfery oskrecaja na maksa i im wisi i powiewa czy okna sa otwarte czy zamkniete...u mnie codziennie musi chodzic suszarka zebym nie zamarzla
|
|
jutro (03.10) zaczną grzać więc spokojnie :) rudy błazen z druhem
|
|
Forumowicze popatrzcie na sąsiadów właścicieli Peugotów 406 może któryś ma uszkodzone autko ;) Szkoda mi właściciela Toyoty, ale tak typowe Polskie myślenie jak nikt nie widział to odjechać z miejsca szkody... Myślę, że pewnie kierowca jechał pijany bo zwyżki za ubezpieczenie OC dostałby ze 100zł a właściciel Toyoty oferuje 1000zł samej nagrody więc można się domyślić na ile spowodował straty. madzia00- Pamiętam że po osiedlu tego dnia kręciło się kilka radiowozów bo akurat wtedy wracałem do domu, nie udało im się znaleźć jakiegoś śladu sprawcy ? I skąd wiadomo, że to akurat Peugeot stuknął ?
|
|
są Kasia..
|
|
Zainteresuj się czymś takim jak Ubezpieczeniowy Fundusz Gwarancyjny. Zdaje się że uzyskać odszkodowanie gdy sprawca nie jest znany. ***** ***
|
|
Widziałem tą toyote. Kolega mi pokazaywał z Twojej ulicy, a co do peugota to ja widziałem srebrnego opla rozbitego troche. a masz pewnosc ze to był peugeot napewno?
|
|
ja też nie wiem o co chodzi...tylko wykrzykniki , znaki zapytania itp itd ;)
|
|
o szok mam taki płyn idę umyc kibel
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |