Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wysoki wskaźnik umieralności w Łomżyńskim Szpitalu! |
Załęska
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wysoki wskaźnik umieralności w Łomżyńskim Szpitalu! |
wolisz trenowac niz co...dzieci miec?? to chyba masz cos z glowka nie halo..na 1 dziecko akurat w pl mozna sobie pozwolic
|
|
ja23, bezposrednio odpisze na twoje slowa: "A sama- przepraszam- gdzie,czym uczyłaś się jeździć,że teraz tak cię irytują ww. L-ki...?" Jestem z Łomży-jezdze w Łomży, rozumiem ze łomżyniacy chca sie szkolic na swoich ulicach, ale... na **** nam tu jeszcze eLki Elku,grajewa, augustowa, wysokiego, a jest ich na prawde duzo, wszyscy dobrze o tym wiemy... Skonczylem temat Lki, teraz zaczne wg mnie gorszy: Mnie juz po prostu krew zalewa, mieszkajac przy jednej z glowniejszych ulic łomżynskich, gdy co 20 sekund od ***** CALY DZIEN przejezdza mi stado tirow jeden za drugim, tworzac przy tym mini trzesienie ziemi?!(czytaj trzesienie domu) za czym idzie niemilosierny halas i smród. Moze nie pisze o Lkach, gdyz one sa malych gabarytow, tylko o tirach... jednak, pilowanie silnika niedoswiadczonego kierwocy rowniez irytuje. Co do wprowadzenia w zycie, tak jak wy piszecie, zakazu jazdy Lki w godzinach, uwazam ze starania o to i tak nic nie dadza.... To niemalze jak na mojej ulicy, prawie przed moim oknem robia droge.... od 10 lat ten sam problem, dziura (na ktorej podskakuja tiry, a wiadomo, jak sie pajac rozpedzi i wpadnie co sie wtedy dzieje:]) latana miliony razy, chyba piaskiem bo juz po godzinie czasu problem jest nadal ten sam...
|
|
zadzwoń: Państwowa Szkoła Muzyczna I i II stopnia w Łomży Al. Legionów 36, 18-400 Łomża tel./fax 086 215 01 61
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |