Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kogo jeszcze, oprócz Autora: belzebubik prześladuje na forum redaktor \"mm\" emitując wybiórczo jego posty ?:)))) |
:))) a ja myslalam ,ze zajmiecie sie tym o czym napisalam a nie moja czcionka:)))))))))))Powodzenia , jesli macie tylko takie problemy:))))))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kogo jeszcze, oprócz Autora: belzebubik prześladuje na forum redaktor \\\"mm\\\" emitując wybiórczo jego posty ?:)))) |
z plotek od osob tam pracujacych ---------------- do lutego przedluzono umowe. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Re: Kogo jeszcze, oprócz Autora: belzebubik prześladuje na forum redaktor \\\"mm\\\" emitując wybiórczo jego posty ?:)))) |
z reguly sa to rodziny z problemem alkoholowym.wiekszosc dzieci w takich rodzinach robi sie pod wplywem alkoholu kiedy d..a mysli wiecej niz glowa. ogolnie ludzie niewyksztalceni dorobili sie kilkorga dzieci w latach boomu.czyli lata 80 i 90.wtedy byla praca i pieniadze na zycie..teraz jest na odwrot
|
|
Wszystkie sklepowe są z rakotwórczymi siarczanami.
|
|
witam, witam dnia 5 października po godzinie 15 wyjeżdżam z Olsztyna (do domku na weekend) do Łomży i dnia 7 października po południu wracam do Olsztyna. Ktoś ma ochotę zabrać się ze mną. Info na priv.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Przerwa na przebudowie ronda przy ZUS w Łomży jest zgodna z harmonogramem Nie ma zastoju na przebudowie ronda przy ZUS, z którego zszedł wykonawca. „Zakres robót, który był możliwy do wykonania przy obecnie obowiązującej organizacji ruchu, został już wykonany. Prace wznowimy po wprowadzeniu nowej organizacji”, powiedział nam Zbigniew Kamiński z firmy Makbud, kierownik budowy na przebudowywanych ulicach w rejonie Galerii Veneda. Nowa organizacja zostanie wprowadzona po włączeniu do ruchu drugiej nitki ul. Zawadzkiej. Jak informuje Zbigniew Kamiński, już w poniedziałek (1 października) zacznie się tam układanie pierwszej warstwy nawierzchni. Zastosowana technologia wymaga siedmiodniowego okresu „wiązania się” materiału podbudowy. Następnie, w dwa dni, zostanie położona druga i trzecia warstwa nawierzchni. „Zakładając, że będzie nam sprzyjać pogoda, gdyż przy warstwie ścieralnej musi być temperatura powyżej 10 st. Celsjusza i nie może padać deszcz, za 10 ni zakończymy drugą nitkę i ruch pójdzie całą Zawadzką do skrzyżowania z Sikorskiego. Wtedy zostanie zmieniona organizacja ruchu tak, byśmy mogli wejść na ostatni odcinek Zawadzkiej przez rondem przy ZUS i na samo rondo”, tłumaczy Kamiński.
|
|
W Polsce ludzi nie stać na dzieci, chyba, że ktoś ich narobi nie myśląc o ich przyszłości. Tak jak martuchnam piszesz, więcej dzieci najczęściej jest w rodzinach patologicznych. Obecnie mało kogo stać, żeby mieć 3 lub więcej dzieci i zapewnić im odpowiedni byt i jakąś przyszłość. Dodatki rodzinne i becikowe w Polsce są takie, że nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać. Za granicą rodzina dostaje kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt tysięcy euro na dziecko (oczywiście nie na raz, a rozłożone w czasie, suma jest zależna od różnych czynników). Pieluszki, mleka, zasypki... rodzice małych dzieci nie przejmują się takimi sprawami. Matki mogą spokojnie odchowywać dzieci, a nie wracać czym prędzej do pracy.
|
|
Dziś wieczorem (2.10) ok 19-20 zabiore 2 osoby do Warszawy. Szczegóły na tel 600 912 454
|
|
Ja już swoje w życiu wypaliłem przez 20 lat. Prawie dziesięć lat nie palę i bardzo mi z tym dobrze! Powiem wam tylko, że jak widzę mojego syna jak puszcza dymka z tego wynalazku, to mam mieszane uczucia. Ja chyba bym sobie nie odmówił prawdziwego papierosa. Toż to czysta przyjemność, istny ceremoniał: otworzyć pudełko, wyjąć papieroska, powąchać, wsadzić w usta, przypalić zapalniczką, zaciągnąć się głęboko, a potem umieścić go pomiędzy palcami i delektować się paleniem delikatnie strząsając popiół... Ktoś tu wcześniej napisał, że wycofują już gdzieś te e-wynalazki. Tak naprawdę to dopiero za jakiś czas się przekonamy jakie one naprawdę są ekologiczne i jaki mają wpływ na organizm. Podejrzewam, że to świństwo niewiele lepsze od normalnych fajek. Nie zachęcm do palenia, ale ja bym chyba wolał te prawdziwe!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |