środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PRZYJAZNE PAŃSTWO wg PO. Tylko dla kogo przyjazne?

Najlepiej jest zrzucić wszystko na MBS - nie wiecie chyba jednak, że obecnie jest więcej realizowanych w regionie inwestycji niźli z prawdziwego zdarzenia wykonawców, którzy chcieliby się podjąć powierzonej im pracy. Mówię tu konkretnie o robotach drogowych, gdzie wykonawca musi mieć konkretne zaplecze - personalne i przede wszystkim sprzętowe. To wykonawcy wybierają sobie co i kiedy mogą robić, pod wykonawców ustawiane są terminy robót, mało tego, to wykonawcy (jak np przy okazji mini rond w Łomży) decydują o (!!!) cenie. Nie wspomnę juz o małej wydajności naszych regionalnych producentów masy bitumicznej, które w sezonie prac drogowych dwoją się i troją by podołać zamówieniom. Długo by wymieniać - ale najprościej jest zrzucić na MBS :(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PRZYJAZNE PAŃSTWO wg PO. Tylko dla kogo przyjazne?

No cóż... dziękuję za grad informacjii.Doprawdy,nie wiem za co się chwycić na początek!

Alehandra
pytanie:
czy Giertycha, Rydzyka i innych trzeba tolerowac wtedy gdy jest sie czlonkiem MW??
moim zdaniem chyba nie

Alehandra: ktos kto nie ma pojecia o MW, czytajac Twoje wpisy moze przez przypadek wziasc je do siebie, a to co piszesz jest z deczka przesadzone.
Otoz MW nie jest mlodziezowka LPRu, zadaj se pytanie: Co powstalo pierwsze? LPR czy MW? raczej powoli LPR staje sie partia MW (hihi).
Szacunek do Romana Giertycha w naszej organizacji byl, jest i bedzie, dzieki niemu MW znowu istnieje. i tu naprawde wymieniac mozna by wiele, ale naprawde, czlowiek ten zasluguje na wielki szacunek...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

I napisz mi jeszcze szanowny Jacku16, z którego to mojego postu przebija agresja i niechęć do psów, że o braku kultury nie wspomnę ? :P Bo jak rozumiem swój post skierowałeś personalnie do mnie .... ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org