Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRZYJAZNE PAŃSTWO wg PO. Tylko dla kogo przyjazne? |
Najlepiej jest zrzucić wszystko na MBS - nie wiecie chyba jednak, że obecnie jest więcej realizowanych w regionie inwestycji niźli z prawdziwego zdarzenia wykonawców, którzy chcieliby się podjąć powierzonej im pracy. Mówię tu konkretnie o robotach drogowych, gdzie wykonawca musi mieć konkretne zaplecze - personalne i przede wszystkim sprzętowe. To wykonawcy wybierają sobie co i kiedy mogą robić, pod wykonawców ustawiane są terminy robót, mało tego, to wykonawcy (jak np przy okazji mini rond w Łomży) decydują o (!!!) cenie. Nie wspomnę juz o małej wydajności naszych regionalnych producentów masy bitumicznej, które w sezonie prac drogowych dwoją się i troją by podołać zamówieniom. Długo by wymieniać - ale najprościej jest zrzucić na MBS :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRZYJAZNE PAŃSTWO wg PO. Tylko dla kogo przyjazne? |
No cóż... dziękuję za grad informacjii.Doprawdy,nie wiem za co się chwycić na początek!
|
|
Alehandra pytanie: czy Giertycha, Rydzyka i innych trzeba tolerowac wtedy gdy jest sie czlonkiem MW?? moim zdaniem chyba nie
|
|
Alehandra: ktos kto nie ma pojecia o MW, czytajac Twoje wpisy moze przez przypadek wziasc je do siebie, a to co piszesz jest z deczka przesadzone. Otoz MW nie jest mlodziezowka LPRu, zadaj se pytanie: Co powstalo pierwsze? LPR czy MW? raczej powoli LPR staje sie partia MW (hihi). Szacunek do Romana Giertycha w naszej organizacji byl, jest i bedzie, dzieki niemu MW znowu istnieje. i tu naprawde wymieniac mozna by wiele, ale naprawde, czlowiek ten zasluguje na wielki szacunek... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
I napisz mi jeszcze szanowny Jacku16, z którego to mojego postu przebija agresja i niechęć do psów, że o braku kultury nie wspomnę ? :P Bo jak rozumiem swój post skierowałeś personalnie do mnie .... ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |