Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dopiero po protestach i fali krytyki opozycji, PiSowski nierząd dokonuje korekty kolejki do szczepień. |
Niestety nie mam numeru telefonu szukałem ;( Jedź tam do pepeesu ale tam dalej co jest ten sklep. Nie tu Obok sklepu Eldor tylko tam dalej co Ziemniaki wożą. Tam będzie taka brama na wprost. pójdź tam i się zapytaj o tego andrzeja. Wiem ze wozi ciągnikiem ruskiem i przyczepo wywrotko. za przyczepę żwiru bierze chyba około 40zł?? Nw nie chce skłamać. najlepiej będzie jak tam pojedziesz i się zapytasz. zapytaj tam pierwsze osoby;)) Jak nie wiesz gdzie jest Pepes to na poznańskiej ;D Pozdrawiam;)) Mam nadzieję że pomogłem ;))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dopiero po protestach i fali krytyki opozycji, PiSowski nierząd dokonuje korekty kolejki do szczepień. |
Też jadłam kebaba z tego lokalu i raczej więcej się nie skuszę. Chyba przeczytali opinie na forum, że mało mięsa, więc mi nawalili pełno, za to warzyw prawie wcale. Właściwie dostałam prawie samą kapustę. Prawie.. bo był też plasterek ogórka. Buła sucha jak diabli, do sosu nie dotrwałam. Nie zmęczyłam niestety :(
|
|
Re: Dopiero po protestach i fali krytyki opozycji, PiSowski nierząd dokonuje korekty kolejki do szczepień. |
Koło Banku PKO. Tuż za rogiem :)
|
|
wojtek na krasce reszta to szmule
|
|
szkoda psiaka skoro błąka sie od paru miechów to warto go przygarnąc to przyjacielskie pieski prawie nie wrzeszczą szybko się uczą chociaż maja swój charakter,polecam
|
|
no juz widze te 30 tys nowych dusz w Lomzy to i moze w koncu wam KFC zbuduja pare kosciolow i stacji nowych napewno powstanie
|
|
www.domowik.com Nie jest to prawda salon w Łomży, ale można kupić w nim meble w bardzo atrakcyjnych cenach i to od bardzo dobrych producentów.
|
|
Pierre_Dolain, bo na jakie inne tematy mogą wypowiadać się gimnazjaliści i bezrobotni...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |