Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypływają i taśmy na dojną zmianę - kolejna taśma z wałbrzyskiego PiS. |
maruda oki ale dajcie se spokoj...ku...a to zalosne ze wszyscy zachowujecie sie gorzej niz dzieci.. mowilam to miasto spadlo na psy..nic poza burakami chcacymi utopic cie w lyzce wody tu nie ma.. banda burakow i nic wiecej a potem pytaja sie czemu sie wyprowadzam...nigdy w tym miescie nie czulam sie jak w domu choc sie tu urodzilam i wychowalam..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypływają i taśmy na dojną zmianę - kolejna taśma z wałbrzyskiego PiS. |
martuchnam Przy.je.ał się czubek do dziewczyny bo coś mu tam podobno napisała :):) Jak ktoś nie potrafi odróznic zabawy od życia realnego to nie powinien siadać do kompa. ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Nikt jakoś tutaj nie lamenci i nie płacze a ta zapchlona menda wiecznie jakies żale ma do każdego!!!!!!!!!!!!! Jak mu nie pasi to niech wy.pie.dala stąd i tyle . Zezowaty pokazał wszystkim jego zdjęcie na forum a ja mam bardzo dobra pamięć wzrokową i w Kolnie często bywam:):) Poku.wie.niec dziewczyne sądem straszy 50 tysi sobie wymyslił :):) Ja pierdziele jaki to musi być nędzarz skoro 50 tysi to kwota jego marzeń :):) Masz kontakt z tym psycholem to mu napisz że będzie o wiele zdrowszy jak się stąd wyniesie. ktośiek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |