Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Harbiosto wraca i upomina się o nasze!!!!! |
Bigi2004: Teraz jest mozliwosc dofinanoswania 60% inwestycji na maszyy i urzadzenia dla uslug, produkcji. Jesli firma nie istanieje dluzej niz 3 lata. Jest to Dzialanie 3.4, to ostatnia szanasa na kase w tym roku. Po informacje mozesz sie udac do: Centrum Wspierania Biznesu - Polowa 53, pokoj nr 3, tel: 086 215-16-90 lub Łomżyńska Agencja Rozwoju Regionalnego , ul. Skłodowska 1 (Stary Szpital, wejscie z boku) tel: 216 33 26, a takze w NOTcie, ul. Polowa 45, 086 215 05 96 Lola z podłomżyńskiego pola
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Harbiosto wraca i upomina się o nasze!!!!! |
Też nie cierpię jak taki kurdupel na mnie szczeka. Aż się ma chęć takiego sral* ... eh :) Następnym razem właściciel by się zastanowił, gdzie zostawia swojego psa. Zbych
|
|
myślisz ze maja ostrzejsze wałki, mocniejsze sprężynki, talerzyki, tłoki?? jets na 100% ajkies forum audi/vw, wejdz tam, zaloguj sie i zapytaj :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a ja odwiedzilam lomza i przeczytalam-bylo warto
|
|
no tak.nie podoba mi się światopogląd MW ale przynajmniej ludzie jakąś idee mają,a to złe nie jest. Lola z podłomżyńskiego pola
|
|
alez oczywiscie ksiega gosci niejest miejscem na kometowanie ale kometarzy pod tekstem niema pod zadnym tekstem(niezdazylo mi sie widziec jaki kolwiek) i na stronie panowalo niepisane pozwolenie na wpisywanie sie na ksiedze odnosnie tego co nastronie jest, wiec pisalam :) Cezura i inaczej tego nazwac niemozna z prostej przyczyny gdyz jedni mogo 'zasmiecac' a inni nie :) no i zostaje jeszcze sprawa czy poprawne / artykularne teksty powinny zostac nazwane smieciami a pisanie ich zasmiecaniem ?? niepisze tekstow typu mw jest beznadziejne i denne a teksty typu uwazam ze ideologie pokazane w tekscie z dnia......itd.
|
|
kurde pytanie:czemu sie tak czepiacie łomżyńskiego MW??co oni zlego zrobili?? ja widze same pozytywy zwiazane z ta organizacja Alehandra: lewica i feminstki sa naprawde feeee i bleee:)
|
|
To jest spoko policiant haha
|
|
Za granica lepiej płacą :)
|
|
guard dlaczego tak sądzisz ? Lola z podłomżyńskiego pola
|
|
Głupi komentarz Ptysiu, oj głupi.
|
|
Pisalem juz w jakims innym temacie na temat LPR, MW i 'moherowych beretow'. co ma piernik do wiatraka? dajcie spokoj z tym mieszaniem MW z 'moherowymi beretamy'. nie chce mi sie tego wszystkego tlumaczyc od nowa, kto chce ten znajdzie. tam jest wszystko wytlumaczona czesc dzialalnosci MW i opisana wspolpraca MW z LPR. a 'moherow' nie wrzucajcie do jednego wiadra z nami :|. Pozdrawiam 14! Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
kolejny raz przywołujecie się do historycznych Wszechpolaków... trochę szacunku dla tych ludzi... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ech... Przedsiębiorców to my mamy na poziomie...
|
|
Jak już, to nie wina prokuratury, tylko ułomności polskiego systemu prawnego.... UWAGA KONKURS!!!! WYGRA TA OSOBA, KTÓRA ZNAJDZIE NAJWIĘCEJ WĄTKÓW< GDZIE NIE WTRĄCAŁ SIĘ PTUSIU91 !!!! (o ile takie istnieją...)
|
|
Potrzebuje opis programy VideoStudio 7 SE basic lub ewentualnie spolszczenia jakiegos to jest program to przerzucania filmow z kamery cyfrowej na dysk a moze ktos zna dobrze jego obsluge?
|
|
TY "JA" MOJE AUTOJUZ NA ALLEGRO STOI TRZEBA BEDZIE ZMIENIC NA HONDE BO MAM SILNIK 1.6 250 KONITYLKO ZE Z CRX ZA 400EURO Z KROTKA SKRZYNIA TRZEBA COS MOCNIEJSZEGO SAM PRZYZNASZ. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Degreg -Piłsudski tez był członkiem PPS i to tzw Frakcji Rewolucynej.
|
|
http://members.lycos.co.uk/jurasjo/
|
|
Jacek16 - krucjata?, manipulacja?, żądania? - chyba się zagalopowałeś w chęci udowodnienia swojej racji. Czym się różni ptak od pieska chyba nie muszę Ci tłumaczyć (a może jednak?), bo o ile na miejsce spoczynku ptasich odchodów nie mam żadnego wpływu to uwierz mi, że nie pozwolę na sytuację gdzie właściciel wilczura puszcza go w samopas (sam stojąc pod klatką) a jego pupil "wali " do piaskownicy, w której za moment będzie bawić się moje dziecko !!! Nie jest to żadna manipulacja tylko przytoczenie uchwały Rady Miejskiej Nr 237/XLIV/97 z dnia 28 maja 1997 roku, w sprawie szczegółowych zasad utrzymania czystości i porządku na terenie Miasta Łomży. Interpretuj sobie jej treść jak chcesz ale na pewno nie będę stał obojętny jak Twój pies będzie robił "aa" pod moim blokiem z głównym naciskiem na plac zabaw. na pytanie: panu Tigerowi psie g..o przeszkadza? odpowiem TAK PRZESZKADZA a jesli Jackowi16 nie przeszkadza to gratuluję poczucia smaku Zbych
|
|
czytam juz 2 raz twoja wypowiedz i oceniam ja jaka nieadekwatna do wczesniejszych zgadzam sie tylko z tym ze nienalezy uogolniac swoich ocen oceniam ugrupowanie mw jako jednostki laczacej jej czlonkow wpewnych dzialaniach i pogladach co jest jak najbardziej pozytywne i potrzebne ocena jednostki zalosnej w moich oczach tyczyla sie do ciebie i byla niewybredna odpowiedzia na twoja ocene mnie :) pozdrawiam mysle ze temat sie skaczyl ... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
zdziwisz sie .pomimo mlodego wieku mam juz za soba i niejednokrotnie szukanie pracy na wakacje (rok temu spedzilam je w angli w tym wybieram sie do francji) raczej wiec zdezenia z niczym miec niebede o dziwo moja mama jest nauczycielem historii i niekwestjonuj jej wiadomosci niepoto ja studiowala :) a to juz bylo by niesmaczne i w zlym tonie no i jeszcze jedno zawsze ludzie wybieraja do swoich wypowiedzi tylko to co chca doceniam to i ty tez docen :)tez moge zadac ci prace domowa i pochwalic sie znajomoscia pojec i historjii kopiac caly czas w przeszlosci strace cala mlodziecza energie by isc w przyszlosc ,niezapominam jednak o niej (o przeszlosci) wiec znow powtarzam: wolnosc i pomoc w dozeniu do niej a co do zachodu i piesni to posluchaj hymnu :) pozdrawiam Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Tak pamietam.., bylam w 4 kl. szkoly podstawowej..., mial czarne wlosy, byl bardzo dowcipny, wesoly, byl sportopwcem i kochaly sie w nim prawie wszystkie dziewczyny. Jezdzilismy razem na obozy sportowe. Nadal mieszka w Łomzy, spotykamy sie na ulicy, za kazdym razem smieje sie sama do siebie..., to bylo takie urocze :))). Taka dziecieca szczera milosc... Udawalam, ze nie zwracam na niego uwagi :)) on ciagal mnie za wlosy i popychal na przerwie...
|
|
"...Oceniajmy konkretne słowa, zachowania, postepowania a nie człowieka na podstawie jednostkowych czynów" Nie do końca się z tym zgodzę !. Człowiek morduje drugiego, ocena czynu, postępowania - morderstwo więc siłą rzeczy taki człowiek to morderca, ocena jego jest jasna i prosta pomimo że czyn jest jednostkowy.
|
|
hmmm nie od dzisiaj wiadomo ,że mamy w Polsce media o poglądach ludzi ,którzy dają im kasę! można wspomnieć jak choćby o pałszowaniu wyników sondaży przedwyborczych! więc chyba nic mnie juz nie zdziwi poza kolejnymi śmiesznymi przecież informacjami! czytajcie dalej żydowską (wyborczą ) gazetę i słuchajcie dalej opłaconych informacji w naszej kochanej tvp :P Zbych
|
|
Takie Chamskie ma nazwisko hehe Artur Chamski niepasuje do niego "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |