czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Harbiosto wraca i upomina się o nasze!!!!!

Bigi2004:
Teraz jest mozliwosc dofinanoswania 60% inwestycji na maszyy i urzadzenia dla uslug, produkcji. Jesli firma nie istanieje dluzej niz 3 lata. Jest to Dzialanie 3.4, to ostatnia szanasa na kase w tym roku. Po informacje mozesz sie udac do:
Centrum Wspierania Biznesu - Polowa 53, pokoj nr 3, tel: 086 215-16-90 lub Łomżyńska Agencja Rozwoju Regionalnego , ul. Skłodowska 1 (Stary Szpital, wejscie z boku) tel: 216 33 26, a takze w NOTcie, ul. Polowa 45, 086 215 05 96

Lola z podłomżyńskiego pola

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Harbiosto wraca i upomina się o nasze!!!!!

Też nie cierpię jak taki kurdupel na mnie szczeka. Aż się ma chęć takiego sral* ... eh :) Następnym razem właściciel by się zastanowił, gdzie zostawia swojego psa.

Zbych

myślisz ze maja ostrzejsze wałki, mocniejsze sprężynki, talerzyki, tłoki?? jets na 100% ajkies forum audi/vw, wejdz tam, zaloguj sie i zapytaj :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

a ja odwiedzilam lomza i przeczytalam-bylo warto

no tak.nie podoba mi się światopogląd MW ale przynajmniej ludzie jakąś idee mają,a to złe nie jest.

alez oczywiscie ksiega gosci niejest miejscem na kometowanie ale kometarzy pod tekstem niema pod zadnym tekstem(niezdazylo mi sie widziec jaki kolwiek) i na stronie panowalo niepisane pozwolenie na wpisywanie sie na ksiedze odnosnie tego co nastronie jest, wiec pisalam :)
Cezura i inaczej tego nazwac niemozna z prostej przyczyny gdyz jedni mogo 'zasmiecac' a inni nie :) no i zostaje jeszcze sprawa czy poprawne / artykularne teksty powinny zostac nazwane smieciami a pisanie ich zasmiecaniem ??
niepisze tekstow typu mw jest beznadziejne i denne a teksty typu uwazam ze ideologie pokazane w tekscie z dnia......itd.

kurde
pytanie:czemu sie tak czepiacie łomżyńskiego MW??co oni zlego zrobili??
ja widze same pozytywy zwiazane z ta organizacja
Alehandra:
lewica i feminstki sa naprawde feeee i bleee:)

To jest spoko policiant haha

Za granica lepiej płacą :)

guard dlaczego tak sądzisz ?

Głupi komentarz Ptysiu, oj głupi.

Pisalem juz w jakims innym temacie na temat LPR, MW i 'moherowych beretow'.
co ma piernik do wiatraka? dajcie spokoj z tym mieszaniem MW z 'moherowymi beretamy'. nie chce mi sie tego wszystkego tlumaczyc od nowa, kto chce ten znajdzie. tam jest wszystko wytlumaczona czesc dzialalnosci MW i opisana wspolpraca MW z LPR. a 'moherow' nie wrzucajcie do jednego wiadra z nami :|.

Pozdrawiam 14!

Uwaga!!! nabity :)))))

kolejny raz przywołujecie się do historycznych Wszechpolaków... trochę szacunku dla tych ludzi...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Ech...
Przedsiębiorców to my mamy na poziomie...

Jak już, to nie wina prokuratury, tylko ułomności polskiego systemu prawnego....

UWAGA KONKURS!!!! WYGRA TA OSOBA, KTÓRA ZNAJDZIE NAJWIĘCEJ WĄTKÓW< GDZIE NIE WTRĄCAŁ SIĘ PTUSIU91 !!!! (o ile takie istnieją...)

Potrzebuje opis programy VideoStudio 7 SE basic lub ewentualnie spolszczenia jakiegos to jest program to przerzucania filmow z kamery cyfrowej na dysk a moze ktos zna dobrze jego obsluge?

TY "JA" MOJE AUTOJUZ NA ALLEGRO STOI TRZEBA BEDZIE ZMIENIC NA HONDE BO MAM SILNIK 1.6 250 KONITYLKO ZE Z CRX ZA 400EURO Z KROTKA SKRZYNIA TRZEBA COS MOCNIEJSZEGO SAM PRZYZNASZ.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Degreg -Piłsudski tez był członkiem PPS i to tzw Frakcji Rewolucynej.

http://members.lycos.co.uk/jurasjo/

Jacek16 - krucjata?, manipulacja?, żądania? - chyba się zagalopowałeś w chęci udowodnienia swojej racji. Czym się różni ptak od pieska chyba nie muszę Ci tłumaczyć (a może jednak?), bo o ile na miejsce spoczynku ptasich odchodów nie mam żadnego wpływu to uwierz mi, że nie pozwolę na sytuację gdzie właściciel wilczura puszcza go w samopas (sam stojąc pod klatką) a jego pupil "wali " do piaskownicy, w której za moment będzie bawić się moje dziecko !!! Nie jest to żadna manipulacja tylko przytoczenie uchwały Rady Miejskiej Nr 237/XLIV/97 z dnia 28 maja 1997 roku, w sprawie szczegółowych zasad utrzymania czystości i porządku na terenie Miasta Łomży. Interpretuj sobie jej treść jak chcesz ale na pewno nie będę stał obojętny jak Twój pies będzie robił "aa" pod moim blokiem z głównym naciskiem na plac zabaw.

na pytanie: panu Tigerowi psie g..o przeszkadza? odpowiem TAK PRZESZKADZA a jesli Jackowi16 nie przeszkadza to gratuluję poczucia smaku

Zbych

czytam juz 2 raz twoja wypowiedz i oceniam ja jaka nieadekwatna do wczesniejszych
zgadzam sie tylko z tym ze nienalezy uogolniac swoich ocen
oceniam ugrupowanie mw jako jednostki laczacej jej czlonkow wpewnych dzialaniach i pogladach co jest jak najbardziej pozytywne i potrzebne
ocena jednostki zalosnej w moich oczach tyczyla sie do ciebie i byla niewybredna odpowiedzia na twoja ocene mnie :)
pozdrawiam
mysle ze temat sie skaczyl ...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

zdziwisz sie .pomimo mlodego wieku mam juz za soba i niejednokrotnie szukanie pracy na wakacje (rok temu spedzilam je w angli w tym wybieram sie do francji) raczej wiec zdezenia z niczym miec niebede
o dziwo moja mama jest nauczycielem historii i niekwestjonuj jej wiadomosci niepoto ja studiowala :) a to juz bylo by niesmaczne i w zlym tonie
no i jeszcze jedno zawsze ludzie wybieraja do swoich wypowiedzi tylko to co chca doceniam to i ty tez docen :)tez moge zadac ci prace domowa i pochwalic sie znajomoscia pojec i historjii
kopiac caly czas w przeszlosci strace cala mlodziecza energie by isc w przyszlosc ,niezapominam jednak o niej (o przeszlosci)
wiec znow powtarzam: wolnosc i pomoc w dozeniu do niej
a co do zachodu i piesni to posluchaj hymnu :)
pozdrawiam

Uwaga!!! nabity :)))))

Tak pamietam.., bylam w 4 kl. szkoly podstawowej..., mial czarne wlosy, byl bardzo dowcipny, wesoly, byl sportopwcem i kochaly sie w nim prawie wszystkie dziewczyny. Jezdzilismy razem na obozy sportowe. Nadal mieszka w Łomzy, spotykamy sie na ulicy, za kazdym razem smieje sie sama do siebie..., to bylo takie urocze :))). Taka dziecieca szczera milosc...
Udawalam, ze nie zwracam na niego uwagi :)) on ciagal mnie za wlosy i popychal na przerwie...

"...Oceniajmy konkretne słowa, zachowania, postepowania a nie człowieka na podstawie jednostkowych czynów"
Nie do końca się z tym zgodzę !.

Człowiek morduje drugiego, ocena czynu, postępowania - morderstwo więc siłą rzeczy taki człowiek to morderca, ocena jego jest jasna i prosta pomimo że czyn jest jednostkowy.

hmmm nie od dzisiaj wiadomo ,że mamy w Polsce media o poglądach ludzi ,którzy dają im kasę! można wspomnieć jak choćby o pałszowaniu wyników sondaży przedwyborczych! więc chyba nic mnie juz nie zdziwi poza kolejnymi śmiesznymi przecież informacjami! czytajcie dalej żydowską (wyborczą ) gazetę i słuchajcie dalej opłaconych informacji w naszej kochanej tvp :P

Zbych

Takie Chamskie ma nazwisko hehe Artur Chamski niepasuje do niego

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org