Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No jak świat stary, ludzie zawsze umierają. |
Jeśli chodzi o odszkodowania to lepiej udać się do adwokata zajmującego się takimi sprawami, jeśli sprawa będzie musiała wylądować w sądzie to tutaj zasięg biura się raczej kończy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No jak świat stary, ludzie zawsze umierają. |
L-ki Wordowskie to akurat najmniejszy problem. Oni finiszuą. Problemem są trybuny uczących siezosrodkow nauki jazdy. Ale póki co nikt im nie zabroni jeździć..
|
|
mala.czarna211 jesli jeszcze raz gdziekolwiek go zobaczysz lub nawet z kimś na spacerze to bardzo proszę- dzwoń. Mam na uwadze również to, że ktoś mógł go przygarnąć, dlatego tak mi zależy
|
|
CXRSa1 jest takie powiedzenie : "Nie ważne kto z kim ważne aby zdrowe dzieci się rodziły" Ty będziesz musiał je sobie wystrugać ha ha ha
|
|
CXRSa1 Autor: biess(pieczny) (---.102.techtel.pl) Data: 30-09-12 17:56 CXRSa1 nawet nie masz pojęcia jak wartościowego człowieka w tej chwili się przyczepiłeś..... kto dał ci do tego prawo.... pilnuj swoich spraw a nie czepiasz się Omani..... jakoś nie zauważyłem aby ktoś o Tobie tak napisała jak biess o Omani, i ja pod jego słowami się podpisuję. Nie masz z kim sie bawić ba, nawet zabawek nie masz i na dodatek musisz uważać na to aby ci pisaku nie zabrali bo będziesz w błocie się taplał choć wygląda na to że bardzo to lubisz. cichociemny napisał że Twoi przodkowie w oborze gnój wywalal, a ze pewne cechy się dziedziczy to i Ty lubisz w gównie się bawić, inteligencją nie grzeszysz i tylko smród roznosisz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |