Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miłosz Lodowski dla PCh24: ban dla Trumpa będzie miał większe skutki niż rewolucja październikowa |
Ja mam Janty od roku i sprawuje się doskonale, kupowałem w sklepie pod dawną Mazowiecką na Al. Legionów. Co do liguidów to także Janty( uważaj na te tanie) mogą podrażniać gardło. Części zamienne bez problemów, 2 buteleczki po 20mg( 30zł szt.) starcza mi na miesiąc. Zakup e-papierosa to ok 250zł, strzeż się tanich podróbek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miłosz Lodowski dla PCh24: ban dla Trumpa będzie miał większe skutki niż rewolucja październikowa |
No fakt wieczory będą coraz dłuższe.... ( a co to znaczy mieszkac na glebie..? :))
|
|
Re: Miłosz Lodowski dla PCh24: ban dla Trumpa będzie miał większe skutki niż rewolucja październikowa |
Zbieranie nakretek nas nic nie kosztuje a bardzo pomoga, w mojej miejscowosci zbieraly wszystkie szkoly i za nakretki jedna z uczennic dostala nowy wozek inwalidzki.
|
|
a jak graja w Quatro? bo wybieram sie do miasta w najblizszym czasie i chcialabym gdzies isc sie pobawic ze znajomymi :D
|
|
a wiesz dlaczego?, bo nie wierzysz w Mikołaja:
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |