Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
za wysokie standardy dla PiSlamistów |
Ty mi przynajmniej ojciec do wanny nie wchodzil jak bylem maly. ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: za wysokie standardy dla PiSlamistów |
powtarzam 2 ostatnie pytania :)
|
|
Wiekszę rozcieńczenie lepsze działanie? Kiedyś to porównali-leki homeopatvczne są tak rozcieńczone że trzeba by było ileś razy wypić może czerwone. Więc skuteczność zajedwabista ha ha ha
|
|
Dieta ONZ jest fajna. Polecam!
|
|
hmmm, ciekawe pytanie:D jesli chodzi o jakość jedzenia tam, to wypowiem sie tak- bułka zimna, miejscami twarda, mięso tez zimne(baranina). sos do niczego, rzadki, slaby smak.. jedyny plus to warzywka- fajnie przyprawione:) nadmienie iz jadlem w lokalu u nich, wiec nic nie moglo mi wystygnac w drodze do domu:D oczekiwanie na kebaba ok 20 min.. poza tym chlopaki nie potrafia liczyc, przycieli mnie na pare zl (bralem 3kebaby i 3 cole), w sumie to nie problem ale chodzi o sam fakt.. za jedzenie nie zaplacilbym tam wiecej niz za hot-dog'a na orlenie- teraz juz to wiem:D .. poza tym pelno syfu pod stolikami i duzo latajacych muuuuuch:D pozdrawiam ps. polecam kebaby z dworca-z rogu;)
|
|
Zwykly debil pare miesiecy temu tez komus ublizal na forum idiota. Pokaz morde cwaniaku to pogadamy
|
|
a potem po roku odpuścił i przeszedł do Wyższej Szkoły Morskiej. Bardzo wporzo koleś, brunet z kręconymi włosami - grał/pogrywał ta trąbce. Wiem, że wychował się tu w Łomży i chciałem z nim nawiązać kontakt po latach. Jeśli znacie kogoś takiego to dajcie mu znać. Dzięki!
|
|
to żart oczywiście nikt nie dodał że oni dziś nie grają STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |