Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
miłosierdzie |
Kefas, powiedz gdzie mam szukać autorów tego katalogu? Zamiast straszyć, napisz gdzie mogę znaleźć odpowiednie przepisy, czy robię to zgodnie z prawem? Pozdrowienia. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: miłosierdzie |
jesli w katalogu nie pisze, ze kopiowanie i upowszechnianie jego tresci jest niezgodne z prawem, to mozna to robic wiem, bo jak korzystalam z czytelni Biblioteki Narodowej, to, gdy chcialam skopiowac cos, bibliotekarka zawsze sprawdzala, czy nie ma tego zapisu- jak nie bylo, to kserowala
|
|
bojówkarze jakiejkolwiek byliby opcji są od zadym , a nie od myślenia strategicznego czy abstakcyjnego. Nie dziw się że wycieli... Czasem oglądam Co z tą Polską Tomasza Lisa. Wychodzą śmieszne sytuacje gdy chce prowadzący chce zapytać co publicznośc mysli w konkretnej sprawie, i jak ci młodzi "bojówkaże" odpowiadają to widać że nie słuchają innych, a powtarzają jakieś swoje teorie i tę samą uwagę mam zarówno do młodych z MV, ale i młodzi z PO czy SLD itd.. a to przyszłe elity polityczne ....
|
|
kutwa mać rano przymarzły mi budy do stóp i czapka do uszu a zimna nos mi się odkleił rudy błazen z druhem
|
|
A u mnie +1 stopeń. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |