Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
słuch po nich zaginął!!!!!!!!!!! |
@martucham Czy polecana przez Ciebie firma wykonuje także tynki? (Na stronie nic nie ma na ten temat) Czy wykonywali u Ciebie? Ile metrów? Jak z jakością, terminami, ceną? facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: słuch po nich zaginął!!!!!!!!!!! |
miałam identyczną sytuację z MNI Telecom!! oszuści jakich mało, pozatym mają duży bałagan w całej "firmie". nie polecam zmieniac operatora, chyba, że chcecie sobiue narobić kłopotów. Tak samo działa dostawca energii, firma TAURON (dawniej Vattenfall) mówią, że sa tańsi, wystawiają zaniżone faktury a potem po półtora roku przysyłają korekty, że niby błędne odczyty były... Ja już nigdy nie zmienię dostawcy prądu ani operatora telefonu. Miłego dnia wszystkim życzę :)
|
|
przy PWSIiP też bo na stornie internetowej tej szkoły jest napisane że w remoncie do następnego roku :)
|
|
Chyba upraszczasz. Nikt nie wydałby zgody na budowę budynku na działce sąsiada. Plany na pewno były ok. Problem powstał przy budowie, Zamiast wytyczyć budynek opierając się o osnowę geodezyjną, ktoś odmierzył odleglości od ogrodzenia (które stało na działce miejskiej). Optycznie wyglądało ok. Budynek mieści się w działce. Kiedyś oglądałem mapę podłomżyńskiej wioski. Ogrodzenia, schody, szamba wszystko w drodze powiatowej. Nikt tego nie rusza, bo potrzebna kasa na rozgraniczenia.
|
|
jeśli zniknie to dlatego,że mało ludzi tam zagląda ;) ale jak na razie chyba nie jest źle
|
|
Fantic piszesz o restauracji "Na Farnej",a to jest temat dotyczący znajdującej się vis a vis maleńkiej "Cafe deptak".Przy odrobinie szczęścia można trafić tam na tartę malinową albo śliwkową - przepyszne. Polecam. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |