Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczepany ze szczepu. |
Jest ok, cena 85 za miesiąc i możesz chodzić codziennie. Czynne od (o ile dobrze pamiętam) od 13 do 20. Najlepiej się przejdź i porozmawiaj z właścicielem, wszystko Ci wyjaśni. Sesja ćwiczeń (orbitrek, rowerek, bieżnia, ćwiczenia z piłkami i ciężarkami) zajmuje około 1,5 ha. Po mniej więcej miesiącu były widoczne efekty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczepany ze szczepu. |
Ciekawe czy miał suche portki jak zobaczył pociąg :)
|
|
tzn? :oooooooooooooooooo
|
|
Hala Targowa 1 piętro.
|
|
Nie ma mojego postu.naklikalem tysiace literek a ty moich wypocin nie umiesciles, choc nie naruszaly Twojego regulaminu. co w zwiazku z tym Panie Admin zrobisz? Jesli nie masz czasu lub ochoty klikac to moze spotkasz sie ze mna i innymi uzytkownikami na "konferencji" i wytlumaczymy sobie nasze stanowiska. pozdrowka
|
|
Jest ok póki nie zacznie im się coś sypac... no a szczerze mówiąc często się sypie.
|
|
Nie mój,ale mogę go przygarnąć,dlatego pytam gdzie przebywa,bo jak śpi na dworze to wezmę go.
|
|
wolny niewolnik wiem nie jedna mi mówiła odpuść chamowi a sam się pogrąży a ty nie musisz w tym uczestniczyć:))))
|
|
Skoro to były "wypociny" jak to ująłeś, chyba mała strata z nieporadności admina. Posłuchaj tej piosenki do końca i może będzie Ci łatwiej żyć w świecie gdzie nikt nie Zauważa Twoich łez? https://www.youtube.com/watch?v=1Gx9AMoeEuE
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Masakra ...
|