Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hucpa w USA! żyd Trump nie uznaje żyda Bidena! |
Za laptop o dobrych parametrach zapłacisz dużo więcej niż za stacjonarny. Jeżeli komputer miałby służyć tylko do przeglądania Internetu, pracy biurowej itp. rozsądniejszy byłby zakup laptopa. Jeśli miałby służyć dzieciom do grania w gry komputerowe lepiej kup stacjonarny, bo tak jak napisałam wcześniej za laptop o dobrych parametrach będziesz musiał/a słono zapłacić. Z drugiej strony w cenę laptopa wliczany jest system operacyjny, a jakbyś złożył stacjonarny z podzespołów, które sam wybierzesz to wiadomo... W sumie laptopa bez systemu też można kupić i wtedy jest trochę taniej, a w dzisiejszych czasach nawet trochę znaczy dużo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hucpa w USA! żyd Trump nie uznaje żyda Bidena! |
uwillbesatisfied666@gmail.com nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
godzina obojętnie jaka zależy jak się byśmy zgadali, jade wiekszym autem ford focus 2003, dlatego jak cos jest miejsce na bagarze
|
|
jeszcze za wcześnie ... daj żyć :P facmen
|
|
Fantic, a Ty po jakich studiach jesteś ? Nie mów hop. Licencjat w Łomży z bez. wewnętrznego , a potem magisterka gdzieś w Szczytnie to chyba nie jest zły wybór ? Nie krytykuj , daj innym życ i się nacieszyć kierunkiem, który wybrali :)
|
|
ty po tym kierunku masz prawie zero szans na Szczytno. A tak powaznie niby z czego ta magisterka? Ja całkiem powaznie szukaj zarządzania kryzysowego bo to jest przyszłość a nie takiej głupoty jak to bezpieczeństwo wewnętrzne czyli ni pies ni wydra. STRANSKY
|
|
Witam, jakie dekodery polecacie? Czy ktoś korzysta - ma zasięg, koło ulicy Wojska Polskiego, Gen. Sikorskiego, Łukasińskiego?
|
|
Na pewno:) tylko nie otwieraj dzwi cala szerokoscia pamietaj:D
|
|
Nie satysfakcjonuje mnie ta wypowiedz :) gdyż zgodnie z Twoją koncepcją musiałabym odwiedzić wszystkie siłownie w Łomży, sprawdzając która mi się najbardziej podoba, a to raczej nie możliwe w krótkim czasie :) Stąd moje pytanie :) Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |