Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy teraz już wiecie czemu opozycja jest taka słaba!! |
poza tym wszystko jest w harmonogramie- godziny, numery sal itd;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy teraz już wiecie czemu opozycja jest taka słaba!! |
to nie mój ale mogę się nim zaopiekować
|
|
Gdzie na nfz przyjmujme dr Szewczyk? Co myślicie o dr Wysockiej z centrum przy Makowej"?
|
|
Witam! Ktoś ma może aktualne informacje - czy i gdzie można w Łomży leczyć zęby w znieczuleniu ogólnym? Jeśli nie w Łomży to może w Białymstoku lub Olsztynie? Może ktoś ma namiary? Jakie są ceny takich usług? A może ktoś wie u którego dentysty w Łomży są stosowane jakieś nowoczesne, skuteczne metody znieczulania, leczenia zębów? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
|
|
Jula nie wiem jak ma, ale jest zjawiskowa... Rzucilbym dla niej prawie wszystko :)
|
|
teraz musi pogrzebać w moich wypowiedziach,coś zacytować,coś powklejać itd.już z to z nim kiedyś przerabiałem,teraz se przypomniał po roku czy coś,to zakompleksiona,niedorobiona.Zobaczysz jak sie rozpisze ;-),jeno mnie jego zdanie lata i powiewa...
|
|
VIP_1 w jaki sposób ocieplić? Styropianem od środka obkleić? Ja mam okna pozamykane i zimno jak diabli. Okna wymienione, blok ocieplony. facmen
|
|
trzeba zrobic jakas impreze integracyjna :)
|
|
Dobrej - takie samo jak w całej sieci ORLEN. Gdyby kombinowali z Paliwem to bym im zabrali prawo do korzystania z marki - mamy dwie stacje w okolicy, którym zabrano franczyzę za kombinowanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |