Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Eureka!!! Praworządność niezgodna z Konstytucją |
Jednego pokoju czy calego mieszkania szukasz? Ja mialem do odstapienia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Eureka!!! Praworządność niezgodna z Konstytucją |
Ja mam pokój do wynajęcia ;). na Kazańskiej , umeblowany, cena 310 , dobre warunki. Dla dziewczyny ;)
|
|
Tylko ona nie byla w jasnych leginsach:)tylko w ciemnych:)a jaki kolor kurtki?:)a moze to jakas zjawa jest pojawia sie na przejsciach a pozniej znika:)
|
|
Jak najbardziej ;) pierwszy rok studiow? masz mozesz jakis znajomych co brakuje im kogos do stancji?
|
|
mi pasuje:)
|
|
Jest sporo ogłoszeń, może coś znajdziesz .
|
|
Właśnie ciężko jest wczoraj byłem na wesołej jakiś hotel pracowniczy 300zl i pokoj 3os warunki słabiutkie masakra.Już lepiej dopłacić pare groszy do stancji możesz ktoś się odezwie na jakim kierunku jesteś?
|
|
Wiem, że jest ciężko. W tamtym roku szukałam 3 miesiące mieszkania . Ludzie dają takie mieszkania do wynajęcia ,że wstyd . Trzeba sie nachodzić , żeby coś znaleźć. Ale na pewno coś znajdziesz :). Ja jestem na Kosmetologii ;)
|
|
a wiecie gdzie można tanio przenocować przez weekend (piątek-niedziela) ? :)
|
|
Miasto MOGŁO być dumne... już inni go sobie przypisali do regionu "Warszawski licealista Jakub Nagrodzki nagrodzony na największych na świecie targach uczniowskich projektów naukowych Intel ISEF" http://edukacja.warszawa.pl/index.php?wiad=4817 albo "Sukces młodych naukowców z Polski Polak Jakub Nagrodzki zdobył w Bratysławie jedną z trzech pierwszych nagród" http://tvp.info/informacje/nauka/sukces-mlodych-naukowcow-z-polski/8619563 i jak w artykule 4lomza wspomniano "Jakub Nagrodzki – absolwent SP nr 7 i PG nr 6 w Łomży, dziś uczący się w Worth School niedaleko Londynu." Więc jak zostanie najwyższej rangi naukowcem - czego mu życzę z całego serca - to i tak nikt nie wspomni że to łomżyniak.
|
|
ja np trzymam pniaki w duzym pokoju ktory przedzieliłem na pół, nie łapie wilgoci z powietrza a i drewno mam pod ręka nie musze wychodzic na taras nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
piękniejesze?O.o to właśnie wieki temu były piękniejsze bo były naturalne a nie to co teraz co nie spojrzysz to jakiś plastiki popier*** z maską na facexD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |