Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skandal szczepionkowy PiS szuka kozłów ofiarnych!!!!!!! |
Przepraszam, że pytam ale czemu tak pilnie? facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skandal szczepionkowy PiS szuka kozłów ofiarnych!!!!!!! |
Witam. Jestem zainteresowana Twoim ogłoszeniem. Jak możemy się skontaktować ? facmen
|
|
http://www.djalik.pl.tl/Oferta-Weselna.htm POLECAM!! wykonuje bardzo dobrą robotę!!
|
|
0-22 |
pojeździj poszukaj... teraz wszedzie tanio a tanie mieso to psy jedzą...
|
|
oburzonamama: tee widać, że jesteś konkurencją i to tak bije po oczach, że szok jeżeli nie to skąd ty niby wiesz co i jak tam jest skoro.... tam jest jeszcze zamknięte hahahahahahahah ? siostra, brat, właściciel, znajomy? pewnie jeszcze zapomniałaś napisać, iż posiadają tam najlepsze jedzenie.... szkoda, że nie dostępne jeszcze hehe ale wtopa :) ps. ziomek mi mówił, że sanepid miał być w poniedziałek i 'mieliście' ruszać, a już wtorek i '-oczy staną Ci w pięć zł,to jest lokal', który zapewne nie spełnił podstaw better a ty po 1 dawaj więcej warzyw (mam nadzieje, że się to zmieniło dawno nie byłem może wpadnę i powiem czy były zmiany na +/- ) po 2 jak się schodzą u ciebie na piwo to uciszaj ludzi (taka rada) na dworcu jest ok ;] + otworzył się nowy chińczyk nie wiem czy ktoś zauważył na bema (reklama gratis za ładny baner)
|
|
denver No wiesz Ty co?!!!!... masz rację ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |