Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„250 kg dziecięcego mięsa dla fabryki kremów” – czyli o biznesie aborcyjnym w Hiszpanii |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „250 kg dziecięcego mięsa dla fabryki kremów” – czyli o biznesie aborcyjnym w Hiszpanii |
Czemu ona ciągle wystawie tego French'ego i to Anne ? Daj innym szanse dziewczyno
|
|
Re: „250 kg dziecięcego mięsa dla fabryki kremów” – czyli o biznesie aborcyjnym w Hiszpanii |
wolny niewolnik właśnie mam takie przeczucie he he,bo fotek nie mogę doprosić się od 2 miesięcy...;-)
|
|
Co_Ja_Pacze - dobry komentarz :)
|
|
Calineczka dzięki :)
|
|
Maksymowicz nie ma dobrej opinii wśród moich znajomych!!!Jego wynalezione choroby to tylko Refluks!!:):):)Moi znajomi do Białego jeżdzą do dr Antosiuka...Ale każdy ma swojego lekarza który pomógł...:):) DiDi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |