Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sylwester wydziału propagandy PZPR-pis. Ile mandatów za nieprzestrzeganie prawa. |
Witam Państwa, jestem z Warszawy i będę zdawał w Łomży egzamin na prawo jazdy. Czy możecie Państwo polecić jakiegoś dobrego instruktora, konkretną szkołę nauki jazdy? Tylko zależy mi na konkretnym nazwisku, kogoś sprawdzonego. Dziękuję i pozdrawiam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sylwester wydziału propagandy PZPR-pis. Ile mandatów za nieprzestrzeganie prawa. |
idz do szpitala super babka wyrwala mi 8 tak ze nic nie czulam bardzo miła i na nfz
|
|
Re: Sylwester wydziału propagandy PZPR-pis. Ile mandatów za nieprzestrzeganie prawa. |
Oj Nata... pobłażliwość to czasem dobra cecha, więc trochę delikatniej :) w pewnym sensie to też jest o uczelni przecież :D ...jeszcze będziesz Ojca błagał , by Cię zabił z rozsądku ...
|
|
Jeżeli chodzi o firmy specjalizujące się w dochodzeniu odszkodowań to na pewno nie polecam firmy Futura, sąsiadka miała z nimi poważne problemy, a jak potraktowali innych klientów nie wiem i nie chcę oczerniać. Mojemu bratu natomiast pomogła inna firma. Aby uniknąć posądzenia o kryptoreklamę nie podam tutaj danych firmy. edzia68 - Jeżeli Cie interesują to podaj adres email a ja wyśle Ci je.
|
|
no własnie Nata o uczelni to na stronie jest:) Wiola dzieki:) i kazdy jest ciekawy na swoj sposob:D wiec nie pisz tak o sobie:D Omania staruszko:) ja nigdy nie bede stary he:D
|
|
chojny wygrywają jeżli chodzi o jedzenie, lokal średnio podoba mi się po remoncie ale jedzenie super polecam tez kotlet dewolay z pieczonymi ziemniaczkami
|
|
olivka-2010, ile kosztowało Cię usunięcie tych 2 zębów w Bodencie?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pierwszą restauracją która go zaczęła serwować jest na przeciw Caritasu na Rybakach i mnie tam najlepiej smakował.
|
|
Podbijam. Czyżby nikt nic nie wiedział? A może po prostu nikt nie miał potrzeby korzystać z porady takiego lekarza? Niemniej zdrowia wszystkim życzę. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ja mam zadzwonić z informacją dla Pana/i czy też To Pan/i chcę pomóc autorowi tematu w dochodzeniu swoich praw ;) ?
|
|
gluszkwski jest dobry raz i go nie ma bez bolu i niespodziewanie to sie nazywa chirurg szczekowy
|
|
Zobacz!
|
|
French i to Anna są najlepsi dlatego ich wystawia. po za tym JULA niestety się źle zaprezentowała ostatnio pod względem wyglądu - fryzury itd. Może to ją wszystko tak wykańcza ,za dużo dla niej na raz i widać po dziewczynie ,że wcześniej lepiej dużo wyglądała,a może to kwestia ubioru odpowiedniego i fryzury? Kasia..
|
|
beauty lashes faktycznie pożyteczna ciekawostka, nic tylko w ciążę zachodzić i zęby leczyć :D a tak na poważnie to dobrze ze to napisałaś - bo pewnie mało osób o tym wie :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |