Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skuteczna amantadyna i jawne kłamstwo profesora. |
nie wszystkich niestety:( ale z Ciebie to oszustka no wiesz Omania...nie wypada kobiecie tak kłamac:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skuteczna amantadyna i jawne kłamstwo profesora. |
następnym razem nie odpuszczę, u mnie zawsze jest do 3 razy sztuka. Najpierw dziadek pod szpitalem, eeee pomyślałem dziadkowia daruje, pozniej cham z KOLNA, pozniej dzid z Łomży. Teraz jeszcze mi się nie trafiło, ale dobrze nie będzie...
|
|
Film jest rewelacyjny. Mocny, nie koloryzowany.
|
|
Poszukuję lekarza specjalisty - hematologa. Najlepiej w Łomży. Potrzebuję konsultacji i interpretacji wyników. Proszę o informacje: kto, gdzie przyjmuje, jak długo trzeba czekać na wizytę. Dziękuję.
|
|
Ciekawe, czy w następnym odcinku będzie choć trochę lepiej ze strony łomżyńskiej reprezentacji. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam! Czy wiecie może, gdzie poza WORD można w Łomży zrobić kartę motorowerową, gdyż jest mi ona jak najszybciej potrzebna. Przypuszczam, że będzie się to wiązało z opłątą. Z góry dziękuję za odpowiedź. :) Kasia..
|
|
Może źle to wyraziłem, nikt nie uczył się w kilku szkołach, każdy uczęszczał do jednej więc może się o tej jednej wypowiedzieć, tak więc ciężko o obiektywną opinię skoro nie mamy możliwości porównania.
|
|
Pomoże ktoś ? Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |