Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pierwsza ofiara szczepień |
http://www.lomza.so.gov.pl/index.php?k=159
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pierwsza ofiara szczepień |
najlepiej robic samogon i go pic wtedy jest 100 procentowa pewnosc co do zrodla
|
|
Usługi DJ-skie Wesela,Imprezy Okolicznościowe itp.cała Polska Pełna oprawa muzyczna jako Dj wraz z jednoczesnym prowadzeniem przyjęć jako prezenter i wodzirej. Z ogromną przyjemnością poprowadzę Państwa Wesele i postaram się aby ten najważniejszy dzień w życiu był tym niezapomnianym i najszczęśliwszym. To bedzie Wasz wieczór, a ja dołoże wszelkich starań aby stał sie cudownym przeżyciem Potrafie sie dostosowac do każdych wymogów klienta. Gram muzyke wszelkiego rodzaju a także wybrana przez Państwa Specjalizuję się w oprawie muzycznej i oświetleniowej oraz w prowadzeniu imprez typu: - Wesele\Poprawiny - Imprezy Integracyjne i okolicznościowe - Studniówki i 18-ki - Bale sylwestrowe - Bale karnawałowe - Bankiety Moje atuty to: - wieloletnie doświadczenie, pasja muzyczna - bardzo duża znajomość trendów i gatunków muzycznych - bogata płytoteka - markowy sprzęt (konsola dj-ska, nagłośnienie,oświetlenie) - indywidualne podejście do każdego klienta dopasowane w 100% do jego potrzeb - elastyczna oferta cenowa - pracuje z mikrofonem – na życzenie wszelkiego rodzaju konkursy, zabawy, karaoke, oczepiny itp. Zasięg działania: -teren działania to cała Polska Szczegóły: Zapraszam do kontaktu telefonicznego. Proponuje spotkanie na którym porozmawiamy i uzgodnimy Państwa oczekiwania. Utrzymujemy stały kontakt do dnia ślubu. Uwaga:Aktualnie cena promocyjna. Jeśli chcecie Państwo uzyskać więcej informacji i umówić się na spotkanie , proszę o kontakt: 783-830-424 Dj. Masti www.masti.beepworld.pl
|
|
Ja bym odradziła taki zabieg, jeśli do tej pory jeszcze tego nie robiłaś- NIE RÓB. Po takim zabiegu zostają dziury na skórze, pory nie pozostają dobrze zamknięte i jeśli zrobisz zabieg już raz będziesz musiała go powtarzać, skóra zacznie się więcej zanieczyszczać. Nie polecała bym...tak chociażby słyszałam od lekarza. Ale wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam
|
|
A koniecznie muszą być te piątki? Mnie np nie pasują :(
|
|
brawo green ;) piknie to wygląda :) „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
pewnie niemają grania to się reklamują ale wesele z djem jest super rudy błazen z druhem
|
|
Jeśli szukasz pracy to zajrzyj na tą stronę!
|
|
Witam, u którego dentysty w Łomży, można mieć darmowy aparat na zęby i do ilu lat? Wiadomo mi, że niektórzy dentyści do np.13 roku życia zakładają za darmo stałe aparaty na zęby, a niektórzy poprostu dają za darmo te, które się nosi np. w nocy ( ruchome) . Nie wiem czy tak jest w Łomży, dlatego pytam. Proszę o odpowiedź. Kasia..
|
|
Dzięki !!! :) Kasia..
|
|
jakie plany na dziś? :) Kasia..
|
|
Ponawiam pytanie do Pań które tam uczęszczają :) rudy błazen z druhem
|
|
Witam Czy w Łomży jest sklep gdzie znajdę akcesoria do drewnianych okien. Głównie chodzi mi o klamki, okucja oraz porządne uszczelki (nie takie klejone dostępne w marketach). Za pomoc z góry dziękuję. MoTek
|
|
http://www.pkt.pl/s/lomza/1844841/gluszkowski_b_lek_chirurg_stomatolog_gabinet.html W linku masz numer telefonu. A do jego syna również odradzam iść.
|
|
dalsze sprzątanie po remoncie ;D heheh
|
|
Ale jak pójdę to i dostaniesz hihihi
|
|
Ten program to dno.
|
|
zauroczony a ty uwazasz ,że swoimi postami siegasz szytów intelektu co z mety ma powodować dosłowne ich pochłanianie?
|
|
Polecam panią Kowalewską,a cena zależy od rodzaju metal,tytan itp.
|
|
polecam fine na Mazowieckiej
|
|
Nie pytam bo chce wiedziec:D moze na jednym kierunku:P
|
|
Jeśli tak to już się bóóóójjjjj hahahhaha.Bo ja dotrzymuję słowa!!!!Oj biedny zauroczony.....;-D
|
|
Dokładnie zauroczony;-)
|
|
No cos Ty:) mozesz kolomnie zaparkowac:D
|