Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„Niech się mury pną do góry…”! Co nam da ta szczepionka? [OPINIA] |
Czytam was i doszlam do wniosku, ze na tym forum to same Zapendowskie wypowiadaja sie. Normalnie sami znawcy muzyki. Ten dobrze spiewa ta zle spiewa...oceniac spiew powinny tylko dwie osoby. Tytus i Pani Wegorzewska. Jule wybrali do programu bo ktos musi byc w tylek bity. Padlo na poczatkujaca piosenkarke. A my jako Lomzyniacy powinnismy ja wspierac. Dziewczyna nie ma lekko.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „Niech się mury pną do góry…”! Co nam da ta szczepionka? [OPINIA] |
dziś nad ranem w okolicach straży zaginął szczeniak, suczka rasy husky. Suczka maści szarej z czarną pręgą na grzbiecie oraz białą łatką kto kolwiek widział lub przygarnął pieska proszony jest o kontakt lukasz111766@wp.pl przewidziana nagroda.
|
|
leda brawo:) myslalem juz ze jestem sam ze swoim zdaniem:) bo wiekszosc tutaj to zazdrosc zzera czemu to nie oni:)
|
|
w remizie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
mam nadzieję że wszystko będzie ok:)
|
|
K**a jakie z was kasztany.. Co Cie interesuje jakim samochodem kto jezdzi? Jeden pcha kase w ziemie, inny w ubior trzeci w samochody a jeszcze inny wszystko pusci na przelew, ale to jego sprawa nie Twoja
|
|
Zary pewnie nie otworza bo zaraz paczesniaki beda sie zbierac i patrzyc kto tam zakupy robi i czym jezdzi..
|
|
poco sie kompromitujesz kmiotku napisz cos z sensem to byc moze ze swojej laskowaci ci odpisze narazi e odpisałem ci z litosci:) facmen
|
|
Przepraszam... Temat dotyczy Juli i jej udziału w programie... Niepotrzebnie wdałem się w polemikę z tym czymś... Pozdrawiam i trzymajcie się... Jak znam te pieski pewnie zaraz mi się odgryzie :>
|
|
... Co wy na to? Pozbawione reklam. Podział tematyczny i wyłącznie związane z miastem Łomża... To co jest teraz, przykro mi ale kolesie ze speed`a troszeczkę przesadzacie. :> Rozumiem reklamy, ale dajcie żyć. :> Pewnie i tak mój post zaraz rozpłynie się w czasoprzestrzeni... :> Proponuję podział: Łomża w twoim aparacie, Ośla łąka - czyli o wszystkim, polityka, wydarzenia kulturalne - rozrywka, pomoc, Księga zażaleń - jak za PRL`u,. I oczywiście pokój randka w ciemno... ;-)
|
|
Panie Galo Pan nie umie dyskutowac na poziomie odpowiednim dla kulturalnych i wyksztaconych ludzi podobnie jak Pan CXRSa1
|
|
W piątek o 18:00 na Starym Rynku. Zresztą tak, jak zawsze. Masa odbywa się w każdy ostatni piątek miesiąca o godz. 18, na całym świecie.
|
|
Zgadza się, Masa.. każdy ostatni piątek o 18. zapraszam DiDi
|
|
Miyu - doradzając w ten sposób na forum publicznym nie pomagasz psom, ale możesz w tragiczny sposób zaszkodzić. Rusz móżdżkiem zanim coś napiszesz, bo mogą być w Łomży drugie Radysy.
|
|
ha ha noi dobre z tymi zalotami nie ma . Ale rozumie jak się nie ma argumentów to sie łapie za takie tanie chwyty ha ha ha.
|
|
niezłe ....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |