niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
10 mln euro Ordo Iuris wysłali z Polski do ultrakatolickich organizacji

tak,są zajęcia-happy baby, na wyszyńskiego:) informacje na str mosir łomża

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 10 mln euro Ordo Iuris wysłali z Polski do ultrakatolickich organizacji

Bardzo dobry pomysł :) Sama chętnie bym się spotkała z innymi mamami, ale trochę daleko bym do Was miała :)

dla mnie jesteście normalne odpady atomowe Ci co się tu udzielili delikwenci ,owszem znajdą się ludzie dziani w Łomży i szacunek oczywiście się należy, przynajmniej doszli do czegoś a nie tak jak Wy ludzie niższego stopnia, robole za najniższą krajową białe nygasy jestescie tanią siłą roboczą, odpady nuklearne ,Ja musiałem całą swoją młodość poświęcić na poczet tego kim teraz jestem ,zrobiłem aplikację prawniczą, mam dobrze płatną pracę parę miesięcy roboty i nie muszę się babrać w kredyty żeby kupić dobrą furę lub cokolwiek luksusowego i czerpię radość z życia, każdy z was miał szansę "widzieć plażę" pieniądze szczęście dają, tylko trzeba na nie zapracować !!!!!!!! tylko że dla wielu z was zapewne już za późno się ustawić, przynajmniej nie krzywdźcie swoich dzieci bo podzielą los rodziców, bo was znajdę i powystrzelam jak kaczki na wiosne.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

[IMG][/IMG] http://i42.tinypic.com/vdk5y0.jpg

[IMG] link[/IMG] gotowe
[IMG]http://i42.tinypic.com/vdk5y0.jpg [/IMG]

Jak wymieniasz, to osobiście zalecam cały komplet. W muzycznym na Piłsudskiego facet wymienia. Lepsze, nylonowe struny to koszt koło 20zł, wymiana dosłownie kilka (ok. 5zł?) Także spokojnie powinieneś się zmieścić w granicach 30zł. Pozdrawiam.

ja słyszałem po premierze w Białymstoku od znajomych ze studiów, że totalna klapa, narobili huku a tak naprawdę nic ciekawego nie ma, książka jest zdecydowanie lepsza

Wystarczy że sie zatrzymacie ,,święte krowy za kierownicami" i przepuścicie pieszych przez to przejście :)

amon2 jak w życiu osiągniesz taka pozyckę w show biznesie i takie doświadczenia jak członkowie jury to wówczas będziesz mogł oceniać na razie to owszem mozesz powiedziec ,ze ci się podobało. Na razie to oni dyktują zasady gry . Podobanie nie ma nic wspólnego z profesjonalną oceną czego dowodem sa wielkie rozbiezności miedzy typowaniem zwycieżcy przez jury a widzów. Dobitnym przykładem jest Kokoerospoko. To że maja uwagi do młodych wykonawców nie jest wynikiem uprzedzeń czy złosliwości tylko słabym warsztatem muzycznych ty wykonawców. Nagrody Top Trendy nie maja nic wsolnego z profesjonalizmem .

Wolne miejsca 25.09.2012r Łomża-Olsztyn, Olsztyn-Łomża tel 667569320

A "elyta" rudego nie oszczędza i ma na nagrodyi premie dla "zasłużonych" i co wy na to?;DDDD

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org