Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo Pani Dr Ewa Poppe !!! |
jaka ta łomża to padoł, wszędzie widzę ludzi II i III kategorii którzy na siłę próbują być "kimś" aczkolwiek marnie Im to wychodzi hehe..bieda bieda bieda bieda bieda plebs plebs plebs plebs plebs....... byście się ogarneli i kupili sobie jakieś auto za 90 000 minimum a nie gównem jeździli po zakupy do biedronki. Pokaż mi że masz dobre auto, chawirę na bananowej dzielnicy i pensję minimum 4000 pln wtedy to jesteś "kimś". Się nie dziwię, że młodzi masowo wyjeżdzają bo w tym mieście gorzej już być nie może.. Ogarnijcie się wreszcie!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo Pani Dr Ewa Poppe !!! |
chooj w tą julę. Promuje Łomżę? A co ja z tego będę miał?
|
|
Legendarny sprzedaj malucha i kup poloneza, albo astrę 2 za 90 ooo rubli - chyba, że cię ryj swędzi.
|
|
Co szkoda pieniążków? ;P Masakra. rudy błazen z druhem
|
|
A czy jest już wyświetlany w kinie?
|
|
to ,że nie potrafisz zrozumieć teksty nie budzi zadnych wątpliwosci bo czyta sie ze zrozumieniem a nie jak ty pisze co mało sprawny umysł poniesie. rudy błazen z druhem
|
|
Kupcie sobie satelite i bedziecie mieli 1000 programow i nie bedize problemu:D a wiadomo co za free to lipa:D
|
|
Garbaty...powiadasz nie wart obejrzenia?
|
|
Nie ma sprawy :) Jak chcesz odezwij się do mnie na maila: eveline2412@wp.pl podam Ci więcej szczegółów.
|
|
Mam pytanie: czy Działa Wam telewizja w ist?
|
|
brzuszek rośnie ?
|
|
Good job :)
|
|
Aha dzieki za wiadomość ;)
|
|
kawal dobrej roboty akcja super pozdrawiam naszych strazakow
|
|
Żona zła nie będzie? to może bym pomyślała? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
>> Autor: Kurczak (---.centertel.pl) Data: 19-01-13 15:52 To niby jak normalna osoba powinna wyglądać?hehe Kurczak1980 << No na pewno nie jak kurczak! Musisz poczekać jak im towaru zabraknie. DiDi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |