Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czopy PiSdowskie, chwalcie się donosami na rodzinę i sasiadów! |
berta7farek78 zostaw 16 letniego w spokoju:))) zapomniał wół, kiedy cielęciem był:))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czopy PiSdowskie, chwalcie się donosami na rodzinę i sasiadów! |
Nawet jezeli Jula ustawia to kto ma byc pierwszym solista to nie wymagajcie od niej za duzo. Dziewczyna zaczela dopiero kariere. Trafila do dennego programu gdzie jest nazywana mianem profesjonalistki, przykro mi ale duzo sie ona musi nauczyc jeszcze. przestancie wysylac sms i bedzie po klopocie. Do adamosxx : niestety ale to fakt ze polski narod to hipokryci i dlugo sie to nie zmieni. pozdrawiam
|
|
panda19833 Ty nie podnoś krzyku tylko ratuj psa. mysliciel80 i tak bardzo dużo dla psa robi. Codziennie jeździ go karmić, a Ty co robisz? Poza krzykiem na forum oczywiście :) facmen
|
|
wedle moich poglądów i przekonań to nie powinno śpiewać tylko rowy kopać."Jula"próbuje wziąć publikę na litość,jak nie dzieci to...to.jeszcze tylko brak jakiejś poważnej choroby u członka zespołu,bo wówczas ewentualna wygrana na leczenie by poszła,a ludzie by z litości słali te sms-y. rudy błazen z druhem
|
|
Gdzie mam poruszyć?Czy mógłbyś mi zaznaczyć na tym zdjęciu pod tym linkiem http://i47.tinypic.com/2psnjis.png. A i czy da się to zrobić od góry silnika czy muszę wjechać na kanał i od dołu kombinować?
|
|
Na 100% jest z rocznika 86:))))) A dziewczyna pewnie jest w wieku gimnazjalnym i dla tego jej nie zagadnął bo by usłyszał w odpowiedzi na swe zaloty. Czego Pan ode mnie chce:))))) Jak każdy facet w tym wieku jak by usłyszał taką odpowiedź poczuł by się bardzo staro:))) Ps. z czasem elitarny przyzwyczai przywykniesz się że dziewczyny będą zwracały się do Ciebie na per Pan:)))))
|
|
Nr do tej znajomej co pisałam wcześniej : 532-431-840 Wszystko wyprzedaje ( akwaria, akcesoria dla zwierząt itp ) po likwidacji sklepu wędkarsko - zoologicznego
|
|
Idz do wordu i sie dowiesz. Z tego co wiem to mozna.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |