Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czaskoś odbębnił święta ... |
Tereska Twoja opinia mnie interesuje. Pomogłam pewnie większej ilości psów, niż Ty na oczy widziałaś. Tyle w rozmowie z Tobą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czaskoś odbębnił święta ... |
tak samo jak dawid, nie jestem rasistą ale już wystarczy pokaż teraz innych i daj im się pokazać :((( również żałuje wysłanych 3 smsów :/
|
|
CXRSa1 no właśnie ja sama z inicjatywą nie wychodzę, jakby nie było mam staroświeckie poglądy i to właśnie facet powinien zrobić pierwszy krok :P kilka razy zrobiłam sama pierwszy krok i niestety trafiałam na samych gamoni :D co na dobre mi wyszło :D każdy znajdzie swoją połówkę wcześniej czy później, ale znajdzie i tego nam wszystkim życzę ;) Ps. miło, że humorek Ci się poprawił :)))
|
|
pomysł i inicjatywa fajna - może zgłosi się więcej mam? Ja jestem chętna :)
|
|
Witam, chciałabym się dowiedzieć coś na temat aerobiku w centrum? czy nadal jest, w jakie dni i o której itd. dziękuje za info :) rudy błazen z druhem
|
|
... ja to normalnie mam internet na zasadzie przekazu myśli .... wchodzę na 4lomza nocą, bo wtedy mniej ludzi myśli i mam lepszy transfer ...
|
|
... a najlepiej jest gdy facet znajdzie swoje 0,7 :-)))))))))))))) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |