Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaradna Kasia i jej kącik przyjaciół. |
Jak nie można-wczoraj kupiłam w ABC na Legionów kupiłam żółty i niebieski ok6,50 za sztukę,barwniki są w płynie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaradna Kasia i jej kącik przyjaciół. |
kazdemu moze inaczej wychodzi,bo moja znajoma robila 2 tyg po terminie i wyszla 1 kreska i poszla do lekarza i okazalo sie ze jest w ciazy :) takze wiesz testy sa czasami zawodne :)
|
|
witam, jadę w niedzielę wieczorem do Wawy. Mam 3 wolne miejsca. Szczegóły pod nr tel. 501-341-975.
|
|
Widze ze na forum więcej można się dowiedzieć niż ze strony naszej szkoły.Jest tu może ktos z prac socjalnych i wie przypadkiem czy będzie na naszym kierunku podział na grupy?
|
|
polecam
|
|
Może autor niech najpierw napisze jakie auto i jaka instalacja ? „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Klara25 to ja już nic nie rozumiem:)))) Wychodzisz sama z inicjatywo i nic . Na prawdę na ośle łąki trafiasz:((( Ps. ale dziśiaj miałem kiepściutki humorek ale dzięki Tobie mi się poprawił. DZIĘKI
|
|
Człowieku co tydzień zakładasz tematy z informacją że jedziesz do wawy,daj se siana,kto by chciał z takim gościem w takim złomie jechać :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |