Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Facebook usunął fanpage konserwatywnego homoseksualisty! Czy to nie homofobia? |
better z tymi pomidorami już kiedyś pisałem, przepis znam od znajomego Turka, cieszy mnie,że choć trochę pomogłem, bo kiedyś często do Ciebie zaglądałem i chciałbym osobiście zjeść inne mięso niż kurczak, wołowina może tez być jak najbardziej. Nadziewaj na patyk i kręć chłopaku a napewno wpadniemy, Małachowskiego musi być najlepsze - więc postaraj się....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Facebook usunął fanpage konserwatywnego homoseksualisty! Czy to nie homofobia? |
moze twoj telewizor niema mpg4
|
|
Re: Facebook usunął fanpage konserwatywnego homoseksualisty! Czy to nie homofobia? |
oczywiście że tak. Jestem w **** fajny i ogółem bajerka. Złoto na nogach.;)
|
|
wujek google Ci odpowie ;P z tego co wiem to wymioty i kreciołki w głowie sa po 2-3miesiacach ;P a okres moze sie spozniac hmmm... ze stresu? ;P
|
|
głupia!;)
|
|
ja co prawda wróciłam do pracy po urlopie macierzyńskim, ale zabiore głos:) z troche z nudów..i żeby odetchnąć od pieluch,ząbkowania itd zapisałam nas na basen-mam nadzieję że tam poznam jakieś mamuśki z maluszkami :) a taki klub mam-czemu nie. pozdrawiamy:)
|
|
heh
|
|
nikt się nie chce przyznać, a napewno dał sie chciaż raz naciagnąć ;o)
|
|
Klara25 sympatyczna z Ciebie dziewczyna :))) MIłej nocki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |