czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Facebook usunął fanpage konserwatywnego homoseksualisty! Czy to nie homofobia?

better z tymi pomidorami już kiedyś pisałem, przepis znam od znajomego Turka, cieszy mnie,że choć trochę pomogłem, bo kiedyś często do Ciebie zaglądałem i chciałbym osobiście zjeść inne mięso niż kurczak, wołowina może tez być jak najbardziej. Nadziewaj na patyk i kręć chłopaku a napewno wpadniemy, Małachowskiego musi być najlepsze - więc postaraj się....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Facebook usunął fanpage konserwatywnego homoseksualisty! Czy to nie homofobia?

moze twoj telewizor niema mpg4

Re: Facebook usunął fanpage konserwatywnego homoseksualisty! Czy to nie homofobia?

oczywiście że tak. Jestem w **** fajny i ogółem bajerka. Złoto na nogach.;)

wujek google Ci odpowie ;P z tego co wiem to wymioty i kreciołki w głowie sa po 2-3miesiacach ;P a okres moze sie spozniac hmmm... ze stresu? ;P

głupia!;)

ja co prawda wróciłam do pracy po urlopie macierzyńskim, ale zabiore głos:) z troche z nudów..i żeby odetchnąć od pieluch,ząbkowania itd zapisałam nas na basen-mam nadzieję że tam poznam jakieś mamuśki z maluszkami :) a taki klub mam-czemu nie. pozdrawiamy:)

heh

nikt się nie chce przyznać, a napewno dał sie chciaż raz naciagnąć ;o)

Klara25 sympatyczna z Ciebie dziewczyna :))) MIłej nocki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org